KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR GENÇLEŞİYOR

            Birkaç sezon önce Türkiye’nin köklü kulüplerinden İzmir Altınordu Spor tüm takımı yenileyerek gençlerle iyi yolda olduğunu gösterdi.

            Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Türkiye 3.Ligde Şampiyon olan takımı değiştirerek tüm futbolcuları göndererek yerine U-17 takımının tamamını profesyonel yaparak Türkiye 2.Liginde başarı yapmaya çalışacaktır.

            Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, U-17 Futbol takımını kabul ederek hediyeler verdi. Karaköprü U-17 Futbol Takımı 2023&2024 Futbol sezonunda Türkiye Şampiyonası ilk 4’e kalmasına ramak kala kaybetmesine rağmen üstün bir başarı elde etti.       

Belediye Başkanı Çiftçi, kabulde Şanlıurfa Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip şehridir. Bu günün gençleri, yarın bir çok alanda Şehrimizin ve Ülkemizin temsilcisi olacaktır. Bunun en güzel örneği Karaköprü Belediyespor U 17 takımıdır.

Bu sezon güzel bir mücadele ile Türkiye 5.si ve Bölge ikincisi olan Karaköprü Belediyespor U-17 takımı oyuncuları ve teknik ekibi ile bir araya geldik. Bu güzel başarı için futbolcularımızı ve yönetim kadromuzu tebrik ederim.

            Bizde Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak, Karaköprü Belediye sporumuza 2024 & 2025 Futbol sezonunda Başarılar dileriz.

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı