KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, LİDERDEN PUAN ALDI

Lider GMG Kastamonu spor & Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında Pazar günü Kastamonu Gazi Stadın da şu ilk 11’i ile çıktılar. Lider GMG Kastamonuspor bu sezon çıktığı 3’te 3 yaparak 9 puanla lider durumdadır. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 2 Mağlubiyet 1 beraberlikle 15. Sırada bu karşılaşmaya çıktı.   

GMG Kastamonuspor; kalede Sertaç Güzel, Alpay Çelebi, Oğuz Yılmaz, Erhan Kartal, Erkam Reşmen, Barış Gök, Cumali Bişi, Ali Altınöz, Çınar Tarhan, Kerem Baykuş, Okan Eken ilk on biri olarak sahadaki yerini aldılar.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor; kalede Gökhan Siverek, Samet Acar, Gökhan Kurumuş, Göktuğ Demiroğlu, Alperen Özşahin, Eyyüp Rızvanoğlu, Halil Köçer, Mert Caymaz, Abdurrahman Kuyucu, Eray Sürül, İbrahim Öner ilk on biri olarak sahadaki yerini aldılar.

Takımımız Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ilk devreyi karşılıklı ataklarla 0-0 şeklinde sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinde ise Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 46.dakikada Abdurrahman Kuyucu’nun yerine İbrahim Halil Talay’ı oyuna dahil etti.

Lider GMG Kastamonuspor karşısında 55.dakikada konuk ekip Şanlıurfa Karaköprü Belediyesporun önemli atağını önledi.

Lider GMG Kastamonu spor oyuna 70’te dahil olan Ali Altınözün yerine oyuna dahil olan Mustafa Kapı’nın ortasını iyi değerlendiren Sertaç 72’de takımını 1-0 öne geçirdi. Lider GMG Kastamonu spor 1 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 0 dakika 72

 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da ikici devre oyuna dahil olan golcüsü İbrahim Halil Talay dakika 77.dakikada şandel top ile 1&1’lik eşitliği yakaladı. GMG Kastamonu spor 1 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 1 dakika 77, Karaköprü 5 dakika sonra lider Karşılık verdi.

Lider karşısında dakikalar 88. gösterdiği Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor %100’luk bir pozisyondan yararlanamadı. İlk 90 dakika bitti hakem tarafından 7.dakika ilave etti.  Bu karşılaşmanın uzatmasında başka gol olmayınca 1-1’lık sonuçla Şanlıurfa karaköprü Belediyespor deplasmanda liderden 1 puan alarak ikinci puanını hanesine yazdı.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor kendi evinde Tuzlaspor AŞ.’yi konuk edecek. Lider GMG Kastamonu spor ise 1461 Trabzonspor’a konuk olacak. 

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı