KARAKÖPRÜ BELEDİYESPORUMUZUN GRUBU BELLİ OLDU

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor kendi tarihinde ilk kez 2.Lig de yer alma başarısı gösterdi. Bu ligde Şanlıurfaspor, Şanlıurfa Belediyespor ve ardından 3. Şanlıurfa takımı olarak başarısına imza attı.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimlerinde Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor temsilcisinin katılımı ile kura çekimi resmen gerçekleştirildi.

Bu TFF 2.Lig iki grup halinde 2.Lig Beyaz Grup ve 2.Lig Kırmızı Grup şeklinde oluştu. Şanlıurfamızın Kırmızı&Siyahlı temsilcisi 2.Lig Beyaz Grupta yer alacak. Bu Ligdeki temsilcimiz Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile beraber yer alacağımız takımlar şu şekilde oluştu.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor,   Tuzlaspor A.Ş., Angold Erzincanspor, Sarıyerspor, Batman Petrol A.Ş., 1461 Trabzon F.K., GMG Kastamonuspor, İskenderunspor A.Ş., Adana 1954 Futbol Kulübü, Kepez Spor Kulübü, Isparta 32 Spor, Fethiyespor, Altınorduspor, Altayspor, Hes İlaç Afyonspor, Ankaraspor, İnegölspor, Kırklareli Futbol A.Ş.

Bizde Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak TFF 2.Lig Temsilcimiz Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporumuza 2024&2025 Futbol sezonunda başarıların devamını dileriz.

Yeniurfa Gazetesi Ailesi olarak Aynı zamanda bu gün karne alan tüm öğrencilerimiz başarılar dileyerek, tatillerin hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Kurban Bayramının Tüm İslam Alemine, Ülkemize ve Şanlıurfamıza hayırlara esile olmasın Allahtan dileriz. 

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı