KARAKÖPRÜ KENDİNE GELDİ, BİZİ BÖYLE ALIŞTIRDINIZ

TFF 3.Lig 3.Grupta rakipsiz Şampiyonluk yolunda Lider Karaköprü Belediyespor Ligin 23. haftasında en uzun deplasmanlardan biri olan Manisa Akhisar spora konuk oldu.

Manisa Akhisarspor; M.Demirtaş, Tunahan Güngör, Oğuzhan Kesgin, Y.Serkan Özbakan, H.Gül, Bora Yılmaz, Bertuğ Us, S.Fidan, Orçun Ertan, Tunahan Kaya (Dak.76 Efe Saygılı), M.Dönmez.

Karaköprü Belediyespor; Muhammet Özkan, M.Reşit Şahingöz (Dak.90+1’de Nuri Terliksiz), Sabit Hakan Yılmaz, Yavuz Koç (Dak.77 Doğacan Diker), Ali Sinan Gayla (Dak.90+1’de İbrahim Halil Talay), Umut Dilek, Berkcan Aytaç, Emre Fırtına, S.Ali Memnun, Mücahit Çakır ilk on biri ile sahada yerlerini aldılar.

Kırmızı-siyahlı ekip, oyuna iyi bir başlangıç yaparak, oyun üstünlüğünü elinde tuttu.

Karşılaşmanın 11. dakikasında Y.Serkan Özbakan sakatlanarak oyunu ter ederek yerine oyuna Ö.Alkan dahil oldu.

Lider Karaköprü Belediyespor’un sağlı sollu atakları ilk devre golü getirmeyince takımlar soyunma odalarına 0-0’lık skorla gittiler.

 Karaköprü Belediyespor, Akhisarspor maçının ikinci devresine daha hazır ve organize şekilde çıktı. Dakikalar 50 gösterdiğinde Lider Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un nöbetçi golcüsü Ali Sinan Gayla ile 1-0’üstünlük sağladı. Manisa Akhisarspor 0 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 1 Liderin baskısı sonuç verdi.

Lider Karaköprü Belediyespor, golden 10 dakika sonra Emre Fırtına 60.dakika da takımının ikinci golünü kaydetti. Manisa Akhisarspor 0 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 2 şeklinde oldu.  

Akhisarspor, Liderin ataklarını keserek, ev sahibi eki 89.dakikada oyunu sonradan dahil olan Efe Saygılı ile golü buldu. Manisa Akhisarspor 1 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 2 olarak maç bu şekilde sonuçlandı.

Lider Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor puanını 51’e yükseltirken, Ev sahibi ekip 18’de kalarak düşme hattından çıkamadı.

Karaköprü Belediyespor tüm rakipleriyle puan farkın tekrardan 9 Puana yükselterek emin adımlarla Şampiyonluğa yelken açmaktadır.

Karaköprü Belediyespor’da;M.Reşit Şahingöz, Sabit Hakan Yılmaz, Sarı kart gördü.

            Lider Karaköprü Belediyespor, haftaya kendi evinde Belediye Kütahya sporu konuk edecek.  

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı