LİDER KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, KUŞ’U AVLAMAK İSTİYOR

Lider Karaköprü Belediyespor en yakın rakibine 10 puan farkı yapmış durumdadır. Bu hafta Şanlıurfa’nın Lider Karaköprü Belediyespor bu Aydın İlinin takımlarından Kuşadasıspor karşısında deplasmanda puan farkını koruyarak, galibiyetle dönmek istiyor. Lider bu ligde 46 puan ile en yakın rakip 10 puan farkı korumak istiyor.

Şanlıurfa ya ve Karaköprü halkına her hafta kazanan duygusu ortaya koyduğunu dile getiren Durmuş, “Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız Darıca Gençlerbirliği maçı bizim için çok değerliydi. Maçın başından sonuna kadar hem oyun karakteri olarak hem oyun içi davranışı olarak gayet iyi idik. Hem ilk yarı hem ikinci yarı bulduğumuz goller oyun içi gayretten dolayı memnunum. Olumlu bir oyun ortaya koyduk. Oyuna gireni ile çıkanı kazanan davranışı ortaya koyarak 3 puanı aldık. Yarışan bir takımız, her hafta başka bir hikâye çıkıyor. Biz ligi hafta, hafta olarak değerlendiriyoruz. Çok güzel bir haftadan iyi bir enerji ve iyi bir motivasyon ile ayrıldık.” 
Besim Durmuş, “Bu hafta ’da Kuşadasıspor maçına gidiyoruz. Kuşadasıspor zorlu bir rakip onlarda sezon başından beri iyi bir takım kurmuşlardı. İyi bir çıkış arıyorlar hoca değişikliği oldu.  Kendi içlerindeki bazı olumsuzluklardan dolayı ligin 2.devresine olumlu başlayamadılar. Onlarda bizim maçı çıkış maçı olarak bakıyorlar. İnşallah biz orada, yine güçlü bir oyun sergileyerek, mücadele gücümüzü yüksek tutacağız. İnşallah kazanan takım olarak bu güçlü deplasmandan puanlarla dönmek istiyoruz dedi.”

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı