LİDER KARAKÖPRÜ, BORNOVA’YA HAZIR

Türkiye Futbol Federasyonu 2023&2024 Sezonunun 3. Lig 3. Grup’ta Şampiyonluk mücadele veren Kırmızı & Siyahlı ekip, bu sezonun 2.devrenin 16. Haftasını Fatsa Belediye spor karşısında 1-0 galip gelerek haftayı kayıpsız kapattı. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, istediğimiz oyunu oynadık. Rakibe oynayacak alan bırakmadığımız için mutluyum. “ikinci yarının ilk maçını iç sahada kazandık. Bizim için çok önemli bir üç puandı. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Fatsa Belediyespor son haftalarda maç kaybetmeyen bir takım hüviyetindeydi. Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Ama kazanmak için çok mücadele ettik. Sahada içi dayanışmamız çok üst seviyede idi. Kazandık ama kaçıldığımız gollerde çok fazlaydı. Daha doğrusu çok pozisyon ürettik ama gol yollarından yararlanamadık. Sonuç itibari ile endişe etiğimiz bir maçı geride bıraktık. Hem de ihtiyacımız olan 3 Altın değerindeki puanları aldık ve Emeği olan herkese teşekkür ederim.

Bu hafta İzmir’de Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş.’ye konuk olacağız. Bornova Sportif Yatırımlar A.Ş.’nin sistemi olan bir takımdır.

Biz her haftayı kendi içinde maç maç olarak değerlendirmek ve ilerlemek istiyoruz. Fatsa Belediyespor maçı zordu biliyorduk ama çok şükür kazasız atlattık. Bu hafta sonu Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. ile oynayacağız. Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. takımı ligde sistemi olan, top oynayan bir takım, belki deplasmanlarda iyi oynamıyorlar. Ama iç sahada puanın yüzde 90’nı toplayan bir takımdır. Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. maçın zor olacağınızda biliyoruz. İnşallah bu maçı da iyi oynayarak 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz.” Dedi.

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı