LİDER KARAKÖPRÜ, UNVANI’NI İZMİRDE KAYBETTİ

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor klasik ilk on biri ile çıktı.          M. Raşit Şahingöz (89.dak. Nuri Terliksiz), Yavuz Koç, Ali Sinan Gayla (82.dak.İ.Talay), Fatih Dalgıç (69.dak.Sabit Hakan Yılmaz), Metin Yüksel, Umut Dilek, Berkcan Aytaç (46.dak.Emre Yıldırım), A. Aydın, M. Özköroğlu ile sahada dizildiler. Kazanmak için var gücü ile oyun hakimiyetini eline almaya gayret etti. Kontra ataktan 1.dakikada ev sahibi ekipten onur Paksoy’da golü kalesinde gördü. Bornova 1877 Spor Kulübü 1 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 0 Lider oyunu hakimiyetime alayım dereken 20.dakikada ev sahibi ekipten Yasin Yunusoğlu ile 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Bornova 1877 Spor Kulübü 2 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 0 oldu lider büyük şok yaşadı. İlk devre bu şekilde sonuçlanır derken, Lider Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un golcü Umut Dilek 35.dakikada golü geldi. Bornova 1877 Spor Kulübü 2 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 1 oldu. İlk devre bu şekilde sonuçlandı.

Lider Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor ikinci devreye çok hızlı girdi. Dakikalar 88. gösterdiğinde ilk golün sahibi Umut Dilek hem kendisini hem de takımın ikinci golünü kaydetti. Bornova 1877 Spor Kulübü 2 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 2 beraberliği yakaladı. Karşılaşma bu şekilde sonuçlanır derken, ev sahibi, ekipten 90+1 E.Fansa’da golü bularak, Bornova 1877 Spor Kulübü 3 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 2 şeklinde sonuçlandı.

Bu sonuçla Lider Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ilk mağlubiyetini Bornova 1877 Spor Kulübünden alarak, namağlup unvanını da bırakmış oldu.     

            

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı