ŞAHBAN KILIÇ’TAN, PROF. DR. ZAFER GÖNÜLALAN’A ZİYARET

Yeni Eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte yeni kayıt olan öğrenciler ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde bulunan Sorgun ilçesinde eğitim veren Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Gönülalan’ı ziyaret eden Kılıç, Fakülte hakkında Dekandan bilgiler aldı.  

Dekan Gönülalan, Yozgat Veteriner Fakültesi’nde Türkiye’nin alanında uzman olan akademisyenlerin görev yaparak, eğitim verdiklerinin altını çizerek, okuldan pratisyen olarak mezun olacak öğrencilerin tam donanımlı, her alanda eğitimli, bilgili hekimler olarak göreve başlayacakların, isteyenlerin ise daha sonra uzmanlık eğitimlerine devam edebileceklerini anlattı. Dekan Gönülalan, ‘’Yozgat Bozok Üniversitesi Veteriner hekimleri alana çıktığında adından daha çok bahsettirecek, Türkiye’de veteriner hekim eğitimi noktasında en üst düzeyde olduğunu da alanda çalışacak öğrencileriyle gösterecektir’’ dedi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’ta yaptığı açıklamada, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Gönülalan’ı ziyaret ettim. Kendisi ve ekibi kısa zamanda çok güzel işlere imza atmışlar. Böyle değerli akademisyen ülkemizin kalkınmasında çok önemli rol oynamaktalar. Kendisini ve ekibini kutluyorum. Yeni döneminde hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dedi.

HASAN GÜLER