ŞANLIURFA BİLEK GÜREŞİNDE TARİHİ BAŞARI

Şanlıurfanın bu alandaki sporunda Lokomotif görevini üstlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Depsaş Spor Kulübü, Uhud Sefaspor Spor Kulübü, Edessa Spor Kulübü, Anadolu Gençlik Spor Kulübü, Merder Spor Kulübü, Haliliye Belediyespor ve Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım seçmelerinde yer aldı. 

Şanlıurfalı kulüplerimiz toplamda 17 Altın, 6 Gümüş ve 5 Bronz Madalya alarak takım halinde 65 İl arasında Erkeklerde İstanbul'dan sonra Türkiye 2.si oldu. Genç kızlarda ise 3. oldu. 
TVGFBF Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, bu tarihî başarıda emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TVGFBF Başkanı Niyazi Kurt'a, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren'e, Şanlıurfa Hizmet Müdürü Nasih Çiftçi'ye, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu'na, DEPSAŞ Spor Kulübü Başkanı Mehmet İpek, Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı, Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım ve Merder Spor Kulübü Başkan V. Sadık Yetime TVGFBF adına teşekkür ediyorum.    
Kafilemizde görev alan Teknik Kurul üyemiz ve Milli Takım antrenörü Şehmus Gültekin'e, İl temsilcimiz Abdülgani Bağmancı'ya, Antrenör İsmail Bamya'ya ve Ulusal hakem korkardı alan Celal Oktay ve İsmail Hakkı Kılıç'a teşekkür ederim. 
Tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum başarılarınızın artarak devamını diliyorum.

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı