TÜRKİYE U17 FUTBOL ŞAMPİYONASI,ŞANLIURFA FUTBOL ŞÖLENİ

Türkiye U-17 Amatör Futbol Şampiyonası, bu gün Şanlıurfa'da başladı. Organizasyon öncülüğünü yapan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Yönetim kurulu Başkanı Adnan Yükselir, Şampiyonanın bu gün (11 Haziran 2024 Salı) Şanlıurfa ŞUTİM'deki sahada başladı. Şanlıurfalı Futbol severleri 11,12,13 ve 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak maçlarla bekliyorum. Final maçı 14 Haziran'da aynı yerde oynanacak.

Türkiye U-17 Amatör Futbol Şampiyonasına Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Mardin ve Kilis illerini temsil eden takımlar katılacak. Türkiye'nin en yetenekli genç futbolcularını sahada görmek için mücadele edecek. Şanlıurfa'da oynanan bu maçlara TFF Süper Lig, TFF 1.Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig ve Türkiye Bal Ligi kulüplerinde bir çok spor adamı bu maçları izlemeye gelecekler. Şanlıurfa’da Bayram öncesi Futbolda Bayram yaşanacak. Şanlıurfa Ekonomisine büyük girdi olacak.

ŞASKF Başkan Adnan Yükselir, Türkiye U-17 Amatör Futbol Şampiyonası "Bu tür organizasyonlar aynı zamanda şehrimizin tanıtımı ve belirtiğim gibi Ekonomik yönünden de büyük bir fırsat dedi.

Türkiye U17 Futbol Şampiyonası'nın, genç futbolcuların yeteneklerini sergileyebileceği ve kendilerini geliştirebileceği önemli bir platform olduğu vurguladı. Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek olan bu büyük organizasyonun, unutulmaz anılara sahne olması bekleniyor.

Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak tüm gençlere başarılar dileriz.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı