ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A ZİYARET

 

Genç nüfusun yoğun olduğu ilçelerden biri olan Harran’da hayallerinin peşinden koşarak, hedefledikleri üniversite ve bölümlere yerleşebilmek için emek sarf eden öğrenciler, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret ederek, isteklerini bildirdiler.

Her fırsatta eğitimin her kademesinde olan öğretmen ve öğrencileri gerek okullarında ziyaret eden gerekse de makamında kabul eden Başkan Özyavuz, eğitim camiasının isteklerine cevap vermeye devam ediyor. Başta Fikret Otyam ilçe halk kütüphanesinin bakım, onarım ve boyama işlemleri olmak üzere birçok okulun çevre düzenlemesi, boya, kamelya, güvenlik kamerası gibi ihtiyaçları karşılandı.

Başkan Özyavuz’u ziyaret eden, deneme ve yardımcı kaynak kitabı isteğinde bulunan öğrencilerin isteklerine karşılık veren Başkan Özyavuz, ilgili birim müdürlerine talimat vererek, yardımcı kaynak ve demene sorununun çözülmesi talimatını verdi.

Kabulleri ve desteklerinden ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkür eden Öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra derslerinin başına döndü.

Başkan Özyavuz: Ziyaretleri, eğitime olan tutkuları ve azimlerinden ötürü kıymetli evlatlarımızı tebrik ediyorum. Eğitime olan katkılarımız devam edecektir. Açıklamasında bulundu.