VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’UN GRUBU BELLİ OLDU

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan Viranşehir Belediyespor bu yıl 37 Yıl sonra ilk kez yer bulmaktadır. Geçen sezon bu grupta önemli bir başarı gösteren Karaköprü Belediyespor’un Şampiyon olduğu grupta yer almaktadır. 

Türkiye Futbol Federasyonu Riva tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimlerinde Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor temsilcisinin katılımı ile kura çekimi resmen gerçekleştirildi. 

Bu TFF 3.Lig 3. Grupta bizim (Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor) ile beraber yer alacağımız takımlar şu şekilde oluştu. 

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, 52 Orduspor F.K., Alanya Kestel Spor, Ali Ağa Futbol A.Ş, Bayburt Özel idare Spor, Ayvalık gücü Belediyespor, Bursa Yıldırım Spor, Çorluspor 1947, Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, Güneş holding Çankaya S.K, Karatay termal 1922 Konyaspor, Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, Osmaniye Spor Futbol Kulübü, Pazarspor, Yozgat Belediyesi Bozokspor şeklinde grup 16 takımdan oluşmaktadır. 

Bizde Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak TFF 3.Lig Temsilcimiz Şanlıurfa Viranşehir Belediye sporumuza 2024&2025 Futbol sezonunda başarıların devamını dileriz.

  Yeniurfa Gazetesi Ailesi olarak Aynı zamanda bu gün karne alan tüm öğrencilerimiz başarılar dileyerek, tatillerin hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Kurban Bayramının Tüm İslam Alemine, Ülkemize ve Şanlıurfamıza hayırlara esile olmasın Allahtan dileriz.  

 

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)