VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’UN, YENİ HOCASI TOSUN PAŞA

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadelesinde yaşamış olduğu kötü sonuçları bazı Futbolculara ve Hocasına keserek büyük bir temizlik yaptı.  

Viranşehir Belediyespor sezon başında tecrübeli bir hoca olan Aykan Atik ile anlaşma sağladı. Sezonun başlamasıyla birlikte yaşanan kötü sonuçlar Teknik direktör Aykan Atik’le yollarını ayırdı. Hocanın ayrılmasıyla birlikte bazı futbolcuların kazan kaldırması olmuştur.

Viranşehir Belediyespor yönetimi ayrılan Atik hocadan sonra bazı futbolcularla da yolarını ayırdı.

Bunlar profesyonel futbolcumuz Rahmi Can Karadaş, takım bütünlüğüne uymayan disiplinsiz davranışları ve son dönemdeki performansı nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.

Profesyonel futbolcumuz Baha Kısacık, takım bütünlüğüne uymayan disiplinsiz davranışları ve son dönemdeki performansı nedeniyle kadro dışı bırakılmıştır. Kadro yapılandırma sürecimiz devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız dediler.

Viranşehir Belediyespor Kulübünün yöneticileri takımımız Teknik Direktör’u olarak özümüzden olan eski Şanlıurfaspor’lu Kemal Tosun ile anlaşma sağlanmıştır. Viranşehir’imize ve takımımıza hayırlı uğurlu olsun dediler.

Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak Özümüzden Genç ve aynı zamanda Tecrübeli Hocası Kemal Tosun’a, Viranşehir Belediyespor hayırlı uğurlu olsun.

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı