VİRANŞEHİR İLK PUANINI KONYA’DAN ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, bu sezon ilk kez kendi evinde 1922 Konyaspor’u lige merhaba dedi.

Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir Belediyespor, Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’u arasında oynan maçta karşılıklı atılan gollerle 1 & 1 eşitlikle sonuçlandı.

Bu hafta sonu Pazar günü Viranşehir’de bayram vardı. Yıllar “36 Yıl aradan” sonra bu Lige geri dönen Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor çıkmış olduğu Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor mücadelesinde iyi futbol oynamasına rağmen karşılıklı atılan gollerle 1 & 1’lik sonuçla puanları aynı şekilde 1’er 1’er paylaştılar.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, ilk yarıda bulduğu şık golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz galip şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor ise ikinci devrede oyunu dengeleyerek golü de buldu. Bu golden sonra başka gol olmayınca takımlar puanları paylaştı.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, bu hafta  yine kendi evinde  Karabük İdman Yurduspor’u konuk edecek. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor ise bu hafta kendi evinde Pazar spor’u konuk edecek.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı