RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BAŞKAN KASIM BEY’E HALK DESTEĞİ

   Muhalefet Belediyelerden Ak Partiye katılımlar sonrası Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanımız M.Kasım GÜLPINAR Bey’in AK partiye katılması için yapılan teklifler sosyal medyada duyuldu.    Özellikle YRP Genel Başkanı Fatih ERBAKAN Bey’in Şanlıurfa Belediye Başkanımız Kasım GÜLPINAR’a yönelik şantaj ve tehditler yapılıyor açıklaması Şanlıurfa ve Türkiye gündeminde büyük tartışmalara yol açmış oldu .    Başkan Kasım GÜLPINAR Bey ise ‘ Bana bazı teklifler oldu fakat bu durum için halka sormak lazım ‘ diyerek halk iradesine ne kadar saygılı olduğunu, esas karar merciinin halk olduğunu ifade etmesi halka olan güvenini ifade etmektedir.    Tüm bu olayların altında yatan neden Şanlıurfa’daki 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerdeki yolsuzluklardır. Bu durumdan birçok kişi rahatsız olmaktadır. Başkan Kasım Bey’in yolsuzluklara karşı dik duruşu ve daha bitmeyen soruşturmalar Akdeniz sahillerinde tatil yapan hırsızların uykusunu kaçırmış oldu.    Türkiye genelinde çürüyen siyaset kurumu gerek merkez sağda ve muhafazakar çevrelerde M.Kasım GÜLPINAR Bey etrafında oluşacak bir ekip ile Türkiye siyasetine acil bir çıkış yolu olabilir.    Bu durumda bu defa 5 Tepe’de bazılarının uykusu kaçar. Saray ve şürekasının uykuları kaçmasın diye Başkanımız M.Kasım GÜLPINAR Bey’in şimdiden önü kesilmek isteniyor işte olay bu .    Çünkü onlara 31 martta ülkenin en büyük yerel seçimlerinde en büyük yenilgiyi Şanlıurfa’da aldılar. Kasım Bey büyük seçim stratejisi ile 22 yıllık bu iktidarın tüm kamu desteğine rağmen halk desteğini alan M.Kasım GÜLPINAR olmuştur. Devamı gelecek…
Ekleme Tarihi: 20 Ağustos 2024 - Salı

BAŞKAN KASIM BEY’E HALK DESTEĞİ

   Muhalefet Belediyelerden Ak Partiye katılımlar sonrası Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanımız M.Kasım GÜLPINAR Bey’in AK partiye katılması için yapılan teklifler sosyal medyada duyuldu.

   Özellikle YRP Genel Başkanı Fatih ERBAKAN Bey’in Şanlıurfa Belediye Başkanımız Kasım GÜLPINAR’a yönelik şantaj ve tehditler yapılıyor açıklaması Şanlıurfa ve Türkiye gündeminde büyük tartışmalara yol açmış oldu .

   Başkan Kasım GÜLPINAR Bey ise ‘ Bana bazı teklifler oldu fakat bu durum için halka sormak lazım ‘ diyerek halk iradesine ne kadar saygılı olduğunu, esas karar merciinin halk olduğunu ifade etmesi halka olan güvenini ifade etmektedir.

   Tüm bu olayların altında yatan neden Şanlıurfa’daki 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerdeki yolsuzluklardır. Bu durumdan birçok kişi rahatsız olmaktadır. Başkan Kasım Bey’in yolsuzluklara karşı dik duruşu ve daha bitmeyen soruşturmalar Akdeniz sahillerinde tatil yapan hırsızların uykusunu kaçırmış oldu.

   Türkiye genelinde çürüyen siyaset kurumu gerek merkez sağda ve muhafazakar çevrelerde M.Kasım GÜLPINAR Bey etrafında oluşacak bir ekip ile Türkiye siyasetine acil bir çıkış yolu olabilir.

   Bu durumda bu defa 5 Tepe’de bazılarının uykusu kaçar. Saray ve şürekasının uykuları kaçmasın diye Başkanımız M.Kasım GÜLPINAR Bey’in şimdiden önü kesilmek isteniyor işte olay bu .

   Çünkü onlara 31 martta ülkenin en büyük yerel seçimlerinde en büyük yenilgiyi Şanlıurfa’da aldılar. Kasım Bey büyük seçim stratejisi ile 22 yıllık bu iktidarın tüm kamu desteğine rağmen halk desteğini alan M.Kasım GÜLPINAR olmuştur.

Devamı gelecek…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.