Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR, KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR VE VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR

Şanlıurfa’nın Türkiye Futbol Federasyonu “TFF” Trendyol 1.Ligde bir takımı, TFF Nesine 2.Ligde bir takımı ve TFF Nesine 3.Ligde bir takımı olmak üzere bu liglerde mücadele etmektedirler. Yıllardır Şanlıurfa Sporunu takip eden biri olarak her zaman bu şekli görmek istedim. Şanlıurfa sporunda bir eksik var? O da Türkiye Futbol Federasyonu “TFF” Trendyol Süper Liginde bir takımın bu şekilde sıralanmasıdır. Daha fazlasını da kabul ederim. Şanlıurfa’nın 3.Ligde mücadele eden takımı Viranşehir Belediyespor bu yıl ilk kez bu lige çıkmasının ardından sezonun 4 karşılaşmasının birinde berabere ve üçünde de mağlup oldu. Bu takım acil önlemler alınmasa sonu geri dönüş Bölgesel Amatör Ligi “BAL” olacaktır.  Şanlıurfa’nın en büyük İlçelerinden olan Viranşehir bu kötü günleri düzeltecek güçtedir. Şanlıurfa’nın bir diğer değeri olan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise bu lige yeni çıkmasına rağmen gelinen 5.haftada halen galibiyet yüzü görmedi. Bu takımımızda Komşu ilçe takımı gibi 2 puanla ligin son sıralarında yer almaktadır. Buda tüm Şanlıurfalılar gibi beni derinden üzmektedir. Şanlıurfa’nın marka değeri olan Şanlıurfa sporumuz da bu iki kulübümüz gibi ligin son sıralarına demir atmış durumdadır. Şanlıurfaspor bu haftaya gelene kadar 7 karşılaşmanın 2 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. 7 puanla Ligin 18.sırasında kendine yer buldu. Şanlıurfa için sporda bulunan bu kâbusu yenmek için tüm halk olarak kenetlenmemiz gerekir. Şanlıurfaspor bu hafta olağanüstü kongre yaparak şirketleşme “7405 Sayılı Spor Kanunu” yoluna gitti. Şanlıurfaspor için ne hayırlı ise o yapılsın derim. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor için ise yönetim Beykoz Anadolu Spor mağlubiyeti sonrası gerekli kararları alacağına o kadar eminim ki! Karaköprü Belediye sporun önceliklerini ele alarak takıma takviye mi! veya Teknik ekip mi! yenilenecek acil kararları görmek isteriz. Bu hafta Şanlıurfaspor kendi evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Karaköprü Beldiyespor ise Fethiyespor deplasmanına gidecek. Viranşehir Belediyespor ie kendi evinde Aliağa Futbol AŞ. Konuk edecek. Şanlıurfa’nın üç takımına mutlak galibiyet gereklidir. Bu üç karşılaşmada da Şanlıurfa’nın takımlarına başarılar dilerim.         
Ekleme Tarihi: 01 Ekim 2024 - Salı

ŞANLIURFASPOR, KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR VE VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR

Şanlıurfa’nın Türkiye Futbol Federasyonu “TFF” Trendyol 1.Ligde bir takımı, TFF Nesine 2.Ligde bir takımı ve TFF Nesine 3.Ligde bir takımı olmak üzere bu liglerde mücadele etmektedirler.

Yıllardır Şanlıurfa Sporunu takip eden biri olarak her zaman bu şekli görmek istedim.

Şanlıurfa sporunda bir eksik var?

O da Türkiye Futbol Federasyonu “TFF” Trendyol Süper Liginde bir takımın bu şekilde sıralanmasıdır. Daha fazlasını da kabul ederim.

Şanlıurfa’nın 3.Ligde mücadele eden takımı Viranşehir Belediyespor bu yıl ilk kez bu lige çıkmasının ardından sezonun 4 karşılaşmasının birinde berabere ve üçünde de mağlup oldu. Bu takım acil önlemler alınmasa sonu geri dönüş Bölgesel Amatör Ligi “BAL” olacaktır.  Şanlıurfa’nın en büyük İlçelerinden olan Viranşehir bu kötü günleri düzeltecek güçtedir.

Şanlıurfa’nın bir diğer değeri olan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise bu lige yeni çıkmasına rağmen gelinen 5.haftada halen galibiyet yüzü görmedi. Bu takımımızda Komşu ilçe takımı gibi 2 puanla ligin son sıralarında yer almaktadır. Buda tüm Şanlıurfalılar gibi beni derinden üzmektedir.

Şanlıurfa’nın marka değeri olan Şanlıurfa sporumuz da bu iki kulübümüz gibi ligin son sıralarına demir atmış durumdadır. Şanlıurfaspor bu haftaya gelene kadar 7 karşılaşmanın 2 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. 7 puanla Ligin 18.sırasında kendine yer buldu.

Şanlıurfa için sporda bulunan bu kâbusu yenmek için tüm halk olarak kenetlenmemiz gerekir.

Şanlıurfaspor bu hafta olağanüstü kongre yaparak şirketleşme “7405 Sayılı Spor Kanunu” yoluna gitti. Şanlıurfaspor için ne hayırlı ise o yapılsın derim.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor için ise yönetim Beykoz Anadolu Spor mağlubiyeti sonrası gerekli kararları alacağına o kadar eminim ki!

Karaköprü Belediye sporun önceliklerini ele alarak takıma takviye mi! veya Teknik ekip mi! yenilenecek acil kararları görmek isteriz.

Bu hafta Şanlıurfaspor kendi evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Karaköprü Beldiyespor ise Fethiyespor deplasmanına gidecek. Viranşehir Belediyespor ie kendi evinde Aliağa Futbol AŞ. Konuk edecek.

Şanlıurfa’nın üç takımına mutlak galibiyet gereklidir.

Bu üç karşılaşmada da Şanlıurfa’nın takımlarına başarılar dilerim.      

  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.