Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SAĞLIK BAKANLIĞINDA SAĞLIKSIZ DURUMLAR.

Gel gör ki ülkede sağlık skandalları bitmek bilmeyecek gibi devam etmesini sürdürmektedir. Ülkemizin son yıllarda özelikle sağlık alanında büyük bir turizm hamlesi yaparak çevre ülkelerden ülkemize tedavi amaçlı birçok turist mahiyetli hastalar intikal edip sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönmektedirler. Bu sağlık yoluyla yapılan hizmetlerin başta bu sağlık hizmeti veren yerlerin kazançlarıyla devletimiz milletimiz vatanımız kazanç sağlayıp büyük bir isim yapmakta yol almaktadır. Ne kötü ki içinde böylesi başta mesleklerine vatandaşlarına hain olan ihanetçi gayri meşru insanlar içlerinden çıkıp. Başta sağlık camiası olmak üzere, birçok alanda halkımızı vatandaşımızı ve sağlık camiasının ismini kara lekeler ile lekeleyip birde utanmaz şahsiyetsiz kişiler üstelik adalet sistemindeki güzel vatan devlet sevdalısı insanlarımızı da tehdit edercesine kendilerini bilmez şekilde konuşmaları olmuştur. Tüm bunlar olurken tabi ki sağlık bakanlığı başta olmak üzere tüm emniyet ve kuvvet kolları olan güçlerimizin sesiz kalmasının bu olayın başından sonuna kadar görev alan şebekenin tümünü ele almak için zamana yaymaya bırakmışlardır. Şimdi tüm bunlar olurken sonuç olarak birçok bu işle bağlantılı olanların ve bu şebekeye ekli çalışanların hepsinin başta hastane ruhsatları olmak üzere çalışmalarına son verilmiştir. Bununla da kalmamalıdır. Tüm bu olaylara karışan şahsiyetlerin malvarlıklarına ve işlem yapılan hastanelerine devletçe el konulması ve özelikle Sosyal Sigorta Müdürlüğünün zararları faiziyle geri alınması sağlanmalıdır. Bir kurumun bir şahısın nasıl ki sigorta pirimi gününde yatmayınca faizi ile borçlanıyorsa bu kurumlarında zararı faiziyle geri vermesini sağlamalıyız.
Ekleme Tarihi: 23 Ekim 2024 - Çarşamba

SAĞLIK BAKANLIĞINDA SAĞLIKSIZ DURUMLAR.

Gel gör ki ülkede sağlık skandalları bitmek bilmeyecek gibi devam etmesini sürdürmektedir.

Ülkemizin son yıllarda özelikle sağlık alanında büyük bir turizm hamlesi yaparak çevre ülkelerden ülkemize tedavi amaçlı birçok turist mahiyetli hastalar intikal edip sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönmektedirler.

Bu sağlık yoluyla yapılan hizmetlerin başta bu sağlık hizmeti veren yerlerin kazançlarıyla devletimiz milletimiz vatanımız kazanç sağlayıp büyük bir isim yapmakta yol almaktadır.

Ne kötü ki içinde böylesi başta mesleklerine vatandaşlarına hain olan ihanetçi gayri meşru insanlar içlerinden çıkıp. Başta sağlık camiası olmak üzere, birçok alanda halkımızı vatandaşımızı ve sağlık camiasının ismini kara lekeler ile lekeleyip birde utanmaz şahsiyetsiz kişiler üstelik adalet sistemindeki güzel vatan devlet sevdalısı insanlarımızı da tehdit edercesine kendilerini bilmez şekilde konuşmaları olmuştur.

Tüm bunlar olurken tabi ki sağlık bakanlığı başta olmak üzere tüm emniyet ve kuvvet kolları olan güçlerimizin sesiz kalmasının bu olayın başından sonuna kadar görev alan şebekenin tümünü ele almak için zamana yaymaya bırakmışlardır.

Şimdi tüm bunlar olurken sonuç olarak birçok bu işle bağlantılı olanların ve bu şebekeye ekli çalışanların hepsinin başta hastane ruhsatları olmak üzere çalışmalarına son verilmiştir.

Bununla da kalmamalıdır. Tüm bu olaylara karışan şahsiyetlerin malvarlıklarına ve işlem yapılan hastanelerine devletçe el konulması ve özelikle Sosyal Sigorta Müdürlüğünün zararları faiziyle geri alınması sağlanmalıdır.

Bir kurumun bir şahısın nasıl ki sigorta pirimi gününde yatmayınca faizi ile borçlanıyorsa bu kurumlarında zararı faiziyle geri vermesini sağlamalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.