İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

EMEKLİ DERNEKLERİ NE İŞ YAPAR

Değerli okuyucularım bilindiği üzere aylardan beri konuşulan emekli sorunları ve emekli maaşı durumu hep gündemde ancak bir Arpa boyu ilerleme sağlanmadığı apaçık ortada  artan gıda ve çeşitli insan ihtiyaçları gelen piyasa zamları karşısında insanların alım gücünü düşürmüş vatandaş perişan bir durumda hükûmetin bir şey söylemesini beklerken maalesef boş torba ile karşılaşarak yine boş vaatlerle karın doymadığını anlamış oldu. Önünüzdeki süreçte de bir şey değişmeyecek gibi Yanı emekli yine emekleyecek demek ki mesele maliye bakanı değişmesi değil emekliye artık bir çözüm bulma zamanı kesin kes şarttır. Türkiye'de emekli dernekleri var ama bürgün çıkıp bir şey söylediklerini görmedik. Gerek Türkiye işçi emeklileri derneği başkanı Kazım Erguvan veya tüm işçi emeklileri derneği başkanı Satılmış Çalışkan veya diğer dernek ve sendikalar STK'lar bu konuda Ankara'da gerekli baskıyı maalesef göstermiyorlar. Sonuç olan gariban emekliye oluyor. Hükümetin ve sayın milletvekillerinin bu konuda çaba göstermesi gerekir emeklinin beklentisi maalesef yine başka bahara kaldı. İyi seyirler emeklim bay baylar…
Ekleme Tarihi: 11 Temmuz 2024 - Perşembe

EMEKLİ DERNEKLERİ NE İŞ YAPAR

Değerli okuyucularım bilindiği üzere aylardan beri konuşulan emekli sorunları ve emekli maaşı durumu hep gündemde ancak bir Arpa boyu ilerleme sağlanmadığı apaçık ortada  artan gıda ve çeşitli insan ihtiyaçları gelen piyasa zamları karşısında insanların alım gücünü düşürmüş vatandaş perişan bir durumda hükûmetin bir şey söylemesini beklerken maalesef boş torba ile karşılaşarak yine boş vaatlerle karın doymadığını anlamış oldu.

Önünüzdeki süreçte de bir şey değişmeyecek gibi Yanı emekli yine emekleyecek demek ki mesele maliye bakanı değişmesi değil emekliye artık bir çözüm bulma zamanı kesin kes şarttır.

Türkiye'de emekli dernekleri var ama bürgün çıkıp bir şey söylediklerini görmedik.

Gerek Türkiye işçi emeklileri derneği başkanı Kazım Erguvan veya tüm işçi emeklileri derneği başkanı Satılmış Çalışkan veya diğer dernek ve sendikalar STK'lar bu konuda Ankara'da gerekli baskıyı maalesef göstermiyorlar.

Sonuç olan gariban emekliye oluyor. Hükümetin ve sayın milletvekillerinin bu konuda çaba göstermesi gerekir emeklinin beklentisi maalesef yine başka bahara kaldı.

İyi seyirler emeklim bay baylar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.