İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

GELEN GİDENİ ARATMASIN

Degerli okuyucularım  vaat etmek konuşmak kolay ama önemli olan icraattır. İnşallah seçimden önce verilen sözler unutulmaz. Hepsi seçimden önce ne söylenmişse aynen uygulanır ama maalesef durum öyle gözükmüyor.  Daha şimdiden telefonlara  randevulara cevap verilmiyor. Yani al birini vur ötekine çok yazık insanlar size itimat edip güvenıp sizi seçip kazandırıyor ama siz ne yapıyorsunuz, vatandaşa sırtımızı dönüyorsunuz. Görüken köy kılavuz istemez. Görüyoruz bu sistem degişmeli kapılar vatandaşa açık olmalı. Dertler sorunlar dinlenmeli ayda bir halk günü yapılmalı defalarca yazmama söylememe rağmen bir türlü halk günü yapılmasını saglayamadık.  Sizi seçen halktan neden korkuyorsunuz anlamadım. Vatandaşın kapısı size açık peki sızın kapınız neden halka kapalı yönetimler hizmet etmek için maaş almıyormu? Sayın valimız belediye başkanımız halka kapısını açsa, Halk günü oluştursa daha iyi sorunlar çözüme kavuşmazmı! İnşallah verilen sözler icraata dökülür. Halka hizmet, hakka hizmettir sözü gerçekleşir. Selamlar...
Ekleme Tarihi: 23 Mayıs 2024 - Perşembe

GELEN GİDENİ ARATMASIN

Degerli okuyucularım  vaat etmek konuşmak kolay ama önemli olan icraattır.
İnşallah seçimden önce verilen sözler unutulmaz. Hepsi seçimden önce ne söylenmişse aynen uygulanır ama maalesef durum öyle gözükmüyor. 
Daha şimdiden telefonlara  randevulara cevap verilmiyor.
Yani al birini vur ötekine çok yazık insanlar size itimat edip güvenıp sizi seçip kazandırıyor ama siz ne yapıyorsunuz, vatandaşa sırtımızı dönüyorsunuz.
Görüken köy kılavuz istemez. Görüyoruz bu sistem degişmeli kapılar vatandaşa açık olmalı. Dertler sorunlar dinlenmeli ayda bir halk günü yapılmalı defalarca yazmama söylememe rağmen bir türlü halk günü yapılmasını saglayamadık. 
Sizi seçen halktan neden korkuyorsunuz anlamadım.
Vatandaşın kapısı size açık peki sızın kapınız neden halka kapalı yönetimler hizmet etmek için maaş almıyormu?
Sayın valimız belediye başkanımız halka kapısını açsa, Halk günü oluştursa daha iyi sorunlar çözüme kavuşmazmı!
İnşallah verilen sözler icraata dökülür.
Halka hizmet, hakka hizmettir sözü gerçekleşir. Selamlar...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.