İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

Herkes Kendi Borcundan Sorumlu Olmalı

 Degerli okuyucularım maalesef gunumuzde herkes bir öncekinin borcunu ödemek zorunda kalıyor oysaki seçilen veya göreve getirilen niçin göreve gelir veya getirilir daha iyi çalışsın daha iyi yönetsın ancak ülkemizde böyle degıl  ülkeyi yönetmeye gelen enkaz devraldık der belediyeler borç devraldık der çünkü yönetenden hesap  sorulmuyor. Hal vurup harman savuruyor kendi keyfine Göre harcama yapıyor ve görevi bittigı zaman kendisinden sonrasına maalesef  daha önce kendısının harcadığını bir sonraki ödemek zorunda kalıyor ama halk hizmet bekliyor ama yeni gelen bu borçları ödemek zorunda kaldığından hizmet yapamıyor. Sonunda yeni seçilen enkaz ve  borç  devraldıgından dolayı hizmet üretemiyor oysakı herkes yanı şahıs dönemi dolayısıyla kendi yaptığı harcamadan sorumlu olsa bu borçları kendi ödese Yanı kendi döneminden kendi sorumlu olsa daha dikkatli olur ancak böyle degıl gelen gıdenın borcunu ödüyor. Tasarruf genelgesi yerıne  borç bırakma mantıgı uygulansa daha verımlı çalışmalar olur hem ülkemiz hemde belediye ler bu duruma düşmezdi umarım işçiler magdur olmaz belediyeler işçiler sayesinde hizmet veren kuruluşlardır işçi hakkını alamayınca hizmet aksar uumarız hukumetimiz belediyeleri magdur etmez çünkü hizmet hakka yapılır  sıyeset gelip geçer halkı kazanmak halka hizmet etmek en doğru yoldur geçmişten günümüze şehrımızre emegı geçenlere teşekkür ederiz saygılarımla.
Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2024 - Cuma

Herkes Kendi Borcundan Sorumlu Olmalı

 Degerli okuyucularım maalesef gunumuzde herkes bir öncekinin borcunu ödemek zorunda kalıyor oysaki seçilen veya göreve getirilen niçin göreve gelir veya getirilir daha iyi çalışsın daha iyi yönetsın ancak ülkemizde böyle degıl  ülkeyi yönetmeye gelen enkaz devraldık der belediyeler borç devraldık der çünkü yönetenden hesap  sorulmuyor.

Hal vurup harman savuruyor kendi keyfine Göre harcama yapıyor ve görevi bittigı zaman kendisinden sonrasına maalesef  daha önce kendısının harcadığını bir sonraki ödemek zorunda kalıyor ama halk hizmet bekliyor ama yeni gelen bu borçları ödemek zorunda kaldığından hizmet yapamıyor.
Sonunda yeni seçilen enkaz ve  borç  devraldıgından dolayı hizmet üretemiyor oysakı herkes yanı şahıs dönemi dolayısıyla kendi yaptığı harcamadan sorumlu olsa bu borçları kendi ödese Yanı kendi döneminden kendi sorumlu olsa daha dikkatli olur ancak böyle degıl gelen gıdenın borcunu ödüyor.
Tasarruf genelgesi yerıne  borç bırakma mantıgı uygulansa daha verımlı çalışmalar olur hem ülkemiz hemde belediye ler bu duruma düşmezdi umarım işçiler magdur olmaz belediyeler işçiler sayesinde hizmet veren kuruluşlardır işçi hakkını alamayınca hizmet aksar uumarız hukumetimiz belediyeleri magdur etmez çünkü hizmet hakka yapılır  sıyeset gelip geçer halkı kazanmak halka hizmet etmek en doğru yoldur geçmişten günümüze şehrımızre emegı geçenlere teşekkür ederiz saygılarımla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.