İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

Şanlıurfa ve kanalda boğulmalar

Değerli okuyucularım her yıl aynı şeyleri yaşıyoruz bölgemizin kurak olması ve şehrimizin sıcak olması sebebiyle insanlar serinlemek için arayış içine girmesi elbette havuzlar var ama maalesef vatandaşlar çok kalabalık olmasından dolayı zorluk çekiyor. Her yıl gerek valilik gerek emniyet yetkilileri kanala girilmemesi konusunda uyarı yapıyor ancak yine de kanalda boğulma vakaları bizleri üzmeye devam ediyor. Bu nedenle havuzların çoğalması gerekiyor. Halk havuzların çeşitli yaş guruplarına göre fazlalaştırılmasını istemekte. Basında bu tür haberlerin çıkması toplumu üzüyor. Halkımızın gerek yapılan uyarıları dikkate alması ve bu konuda çocukları uyarması gerekli. Ayrıca bölgemizde anız yakma konusu birçok hayvanın ölmesine ve insanların zarar görmesine sebep olmaktadır. Lütfen yapılan uyarıları dikkate alalım ayrıca usulsüzlük yapanlara para cezası uygulaması da başlamıştır. Hakkımızın bu konularda dikkatli olması gerekmektedir. Selam ve dua ile kalınız.
Ekleme Tarihi: 21 Temmuz 2024 - Pazar

Şanlıurfa ve kanalda boğulmalar

Değerli okuyucularım her yıl aynı şeyleri yaşıyoruz bölgemizin kurak olması ve şehrimizin sıcak olması sebebiyle insanlar serinlemek için arayış içine girmesi elbette havuzlar var ama maalesef vatandaşlar çok kalabalık olmasından dolayı zorluk çekiyor.

Her yıl gerek valilik gerek emniyet yetkilileri kanala girilmemesi konusunda uyarı yapıyor ancak yine de kanalda boğulma vakaları bizleri üzmeye devam ediyor.

Bu nedenle havuzların çoğalması gerekiyor.

Halk havuzların çeşitli yaş guruplarına göre fazlalaştırılmasını istemekte.

Basında bu tür haberlerin çıkması toplumu üzüyor. Halkımızın gerek yapılan uyarıları dikkate alması ve bu konuda çocukları uyarması gerekli. Ayrıca bölgemizde anız yakma konusu birçok hayvanın ölmesine ve insanların zarar görmesine sebep olmaktadır.

Lütfen yapılan uyarıları dikkate alalım ayrıca usulsüzlük yapanlara para cezası uygulaması da başlamıştır. Hakkımızın bu konularda dikkatli olması gerekmektedir.

Selam ve dua ile kalınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.