MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

İSRAİL'E SİZDE BİR FÜZE ATIN GÖRELİM.

Dün akşam İran İsrail’e yüzlerce füze fırlattı. İran'ı tebrik ediyorum. Nisan’daki saldırısında ise İsrail’e 110 balistik füze ve 30 güdümlü füze fırlatılmıştı. İran'ın attığı füzeler İsrail'in üzerinde yağmur gibi yağdı. İsrail'in büyük şehirlerinde sirenler çaldı herkes sığınaklara çekildi panik korku ve çaresizlik oluştu. İsrail ne kadar korkak ve aciz oldu bunu gördük. İsrail'li yetkililer, önemli bir yaralanma ya da can kaybı olmadığını belirtsede pek inandırıcı gelmedi. Görüntülerde gördüğünüz gibi şehirlerin üzerinde yağmur gibi füze yağdı hedefler paramparça oldu nasıl can kaybı yok. İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), kuvvetleri füzelerin yüzde 90'ının hedeflerini vurduğunu ve ölü sayısı çok olduğunu ifade etti. İsrail füzeleri engellemek için demir kubbeye güveniyordu ve  yardıma hemen ABD. koşar diye ABD'ye güveniyordu ama hiçbir şey İran'ın füzelerine engel olmadı. İran'ı gerçekten tebrik ediyorum gücünü gösterdi ve İsrail'e saldırdı. İsrail'de misilleme yaparsa karşılığı çok ağır olur diye açık bir şekilde ifade etti. Müslümanlar ölüyor İran'ın sesi çıkmıyor diye İran'a çok eleştiri yapıldı hatta ABD'nin kuklası uşağı olarak söylüyorlardı. Ne oldu? Bu İran'ın İsrail'e ikinci saldırısı İsrail'e yüzlerce füze fırlattı. Siz de İsrail'e  bir tane fırlatın müslüman ülkeleri ve liderleri. Dünyanın her yerinde protestolar yapıldı İsrail'e kınamalar yapıldı peki İsrail'i durdurdumu? Tabiki hayır. Orada müslümanlar ölüyor savaş var. İsrail vurmaya ve öldürmeye devam etti ve ediyor. Demek ki İsrail'i kınamakla değil  İsrail'e askeri güçle ve topla tüfekle durduracaksın. İran gibi Irak,Suudi arabistan, Mısır,Türkiye herkes kendi tarafında İsrail'e birkaç füze fırlatsa İsrail diye bir şey kalmayacak. İsrail'in arkasında ABD' mi var. ABD. sadece kuru bir tehditle kalıyor.  Nisan ayında da İran İsrail'e saldırdığında yine İran'a tehditler yağdırmıştı peki  bir şey yapabildi mi? Yok. Özellikle Suudi arabistan ve Mısır İran gibi İsrail'in karşısında durursa İsrail diye bir şey kalmayacak. Ama sadece bu ülkeler kınamayla yetiniyorlar. Kınamayla lafla olmaz. İsrail'e siz de bir füze atın görelim.
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2024 - Perşembe

İSRAİL'E SİZDE BİR FÜZE ATIN GÖRELİM.

Dün akşam İran İsrail’e yüzlerce füze fırlattı.

İran'ı tebrik ediyorum.

Nisan’daki saldırısında ise İsrail’e 110 balistik füze ve 30 güdümlü füze fırlatılmıştı.

İran'ın attığı füzeler İsrail'in üzerinde yağmur gibi yağdı.

İsrail'in büyük şehirlerinde sirenler çaldı herkes sığınaklara çekildi panik korku ve çaresizlik oluştu.

İsrail ne kadar korkak ve aciz oldu bunu gördük.

İsrail'li yetkililer, önemli bir yaralanma ya da can kaybı olmadığını belirtsede pek inandırıcı gelmedi.
Görüntülerde gördüğünüz gibi şehirlerin üzerinde yağmur gibi füze yağdı hedefler paramparça oldu nasıl can kaybı yok.

İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), kuvvetleri füzelerin yüzde 90'ının hedeflerini vurduğunu ve ölü sayısı çok olduğunu ifade etti.

İsrail füzeleri engellemek için demir kubbeye güveniyordu ve  yardıma hemen ABD. koşar diye ABD'ye güveniyordu ama hiçbir şey İran'ın füzelerine engel olmadı.

İran'ı gerçekten tebrik ediyorum gücünü gösterdi ve İsrail'e saldırdı.

İsrail'de misilleme yaparsa karşılığı çok ağır olur diye açık bir şekilde ifade etti.

Müslümanlar ölüyor İran'ın sesi çıkmıyor diye İran'a çok eleştiri yapıldı hatta ABD'nin kuklası uşağı olarak söylüyorlardı.

Ne oldu?

Bu İran'ın İsrail'e ikinci saldırısı İsrail'e yüzlerce füze fırlattı.

Siz de İsrail'e  bir tane fırlatın müslüman ülkeleri ve liderleri.

Dünyanın her yerinde protestolar yapıldı İsrail'e kınamalar yapıldı peki İsrail'i durdurdumu?
Tabiki hayır.

Orada müslümanlar ölüyor savaş var.
İsrail vurmaya ve öldürmeye devam etti ve ediyor.
Demek ki İsrail'i kınamakla değil
 İsrail'e askeri güçle ve topla tüfekle durduracaksın.

İran gibi Irak,Suudi arabistan, Mısır,Türkiye herkes kendi tarafında İsrail'e birkaç füze fırlatsa İsrail diye bir şey kalmayacak.

İsrail'in arkasında ABD' mi var. ABD. sadece kuru bir tehditle kalıyor. 

Nisan ayında da İran İsrail'e saldırdığında yine İran'a tehditler yağdırmıştı peki  bir şey yapabildi mi? Yok.

Özellikle Suudi arabistan ve Mısır İran gibi İsrail'in karşısında durursa İsrail diye bir şey kalmayacak.

Ama sadece bu ülkeler kınamayla yetiniyorlar.
Kınamayla lafla olmaz.
İsrail'e siz de bir füze atın görelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.