MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

ABD'DE YİNE KAOS PLANLARI

        Dünya'nın fitnesi ABD olduğunu bütün dünya biliyor.  Birde ABD'nin başında da Trump gibi şahış  olursa vay dünyanın haline diyoruz. Sahnede dans ederek tuhaf hareketler yapıp ruh sağlığı bozuk insanların konuşmasını ve görüntüsünü veren ABD başkanı Trump ve çocuk katili Netanyahu geçen hafta  washington'da bir araya geldiler. Tabii ki boşuna bir araya gelmediler.   Kirli planlar için.  Ortak basın toplantısında  Trump skandal bir açıklamaya imza attı. Trump "İsrail Gazze'yi ABD'ye devredecek" dedi. Bu ne küstah bir plan filistin'i kendi aralarında paylaşıyorlar. Tabii ki bu Trump'ın ilk skandal konuşmalarıda değil. Hatırlarsanız daha önce de Trump'ın ilk başkanlık döneminde, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımıştı. Trump bugün de Haması rehineler konusunda pervasızca tehdit etti. Bu açıktır ki Trump bir karışıklık peşindedir. 2 yıldır başta ABD olmak üzere batının desteğiyle İsrail çocuk,kadın ve yaşlı demeden Filistin'de 10 binlerce insanı acımasızca öldürdü. Filistin'i ve Gazze'yi yerle bir ettiler. Tarihe baktığımızda ABD'nin dünya'ya olan kirli yüzü asla değişmedi hatta gelen yeni başkanlarla daha kötü planlar gerçekleştirdi. ABD dünyanın başına beladır. Nerede bir kargaşa,nerede bir savaş ve kan dökülüyorsa mutlaka ABD'nin parmağı vardır.  Barışı sağlama adı altında Asya ve Ortadoğu da hangi ülkeye el attıysa o ülke yok olmuştur. Binlerce kadın ve çocuk acımasızca hayatını kaybetmiştir,binlerce kişi mülteci olarak ülkesini terk etmiştir. Şehirler yerle bir olmuştur. Geride büyük acılar,büyük ızdıraplar ve gözyaşı kalmıştır. ABD'nin demokrasi getireceğiz politikası en son Irak ve Suriye'de 10 binlerce kişi hayatını kaybetti ve bir o kadar da ülkesini terk ettiler. ABD'nin demokrasisi açı ve gözyaşıdır bunu bütün dünya gördü ve şahit oldu. Şimdede böyle bir ülkenin başına da bir de Trump gelirse vay dünyanın haline. Artık dünyada ne gibi bir kaos yaratacaksa bilemiyoruz ama Trump dünyayı pervasızca tehdit etti ve etmeye'de devam ediyor.
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2025 - Çarşamba

ABD'DE YİNE KAOS PLANLARI

        Dünya'nın fitnesi ABD olduğunu bütün dünya biliyor. 

Birde ABD'nin başında da Trump gibi şahış  olursa vay dünyanın haline diyoruz.

Sahnede dans ederek tuhaf hareketler yapıp ruh sağlığı bozuk insanların konuşmasını ve görüntüsünü veren ABD başkanı Trump ve çocuk katili Netanyahu geçen hafta  washington'da bir araya geldiler.

Tabii ki boşuna bir araya gelmediler. 
 Kirli planlar için. 

Ortak basın toplantısında  Trump skandal bir açıklamaya imza attı.
Trump "İsrail Gazze'yi ABD'ye devredecek" dedi.

Bu ne küstah bir plan filistin'i kendi aralarında paylaşıyorlar.

Tabii ki bu Trump'ın ilk skandal konuşmalarıda değil.
Hatırlarsanız daha önce de
Trump'ın ilk başkanlık döneminde, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımıştı.

Trump bugün de Haması rehineler konusunda pervasızca tehdit etti.

Bu açıktır ki Trump bir karışıklık peşindedir.

2 yıldır başta ABD olmak üzere batının desteğiyle İsrail çocuk,kadın ve yaşlı demeden
Filistin'de 10 binlerce insanı acımasızca öldürdü.
Filistin'i ve Gazze'yi yerle bir ettiler.

Tarihe baktığımızda ABD'nin dünya'ya olan kirli yüzü asla değişmedi hatta gelen yeni başkanlarla daha kötü planlar gerçekleştirdi.

ABD dünyanın başına beladır.

Nerede bir kargaşa,nerede bir savaş ve kan dökülüyorsa mutlaka ABD'nin parmağı vardır. 

Barışı sağlama adı altında Asya ve Ortadoğu da hangi ülkeye el attıysa o ülke yok olmuştur.

Binlerce kadın ve çocuk acımasızca hayatını kaybetmiştir,binlerce kişi mülteci olarak ülkesini terk etmiştir.

Şehirler yerle bir olmuştur.
Geride büyük acılar,büyük ızdıraplar ve gözyaşı kalmıştır.

ABD'nin demokrasi getireceğiz politikası en son Irak ve Suriye'de 10 binlerce kişi hayatını kaybetti ve bir o kadar da ülkesini terk ettiler.

ABD'nin demokrasisi açı ve gözyaşıdır bunu bütün dünya gördü ve şahit oldu.

Şimdede böyle bir ülkenin başına da bir de Trump gelirse vay dünyanın haline.

Artık dünyada ne gibi bir kaos yaratacaksa bilemiyoruz ama Trump dünyayı pervasızca tehdit etti ve etmeye'de devam ediyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.