MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

DELİKANLI ADAMDAN AYRILMAK KOLAYDIR

Severek evlenirler sonrada mahkemelerden bir birlerine zarar vererek ayrılırlar. Evlendiğinde Seni seviyorum sen çok iyi bir insansın dediği eşine ayrıldığında da  tam tersi seni sevmiyorum ve sen çok kötü bir insansın derler. Ne garip değil mi? Ayrılıkların sebebi çocuğu kadınlardan kaynaklanıyor olsada ayrılık aşamasında zarar verme eylimi de çoğu erkeklerden geliyor. Akıllı Bir Kadın Ayrılığa Sıcak Bakmaz. Delikanlı bir adamda ayrıldığında zarar vermez. Delikanlı adam evlendiğinde değil ayrıldığında belli olur. Ondan ayrılmak çok kolaydır zorluk çıkartmaz yıkıp döküp kırmaz. Seni istemiyorum olmaz dersin belki nedenini bile sormaz her şeyini bırakıp çeketini alıp çekip gider. Beraber olduğunuz süre içinde sana ne yaptıysa ne fedakarlırlar yaptıysa söylemez ve başına da kalkmaz pişmanlık da duymaz hatta ayrıldıktan sonra da bu fedakarlıklarına devam eder ancak çekip gittiği yerde bir daha asla geri dönmez. Ona yapılan bütün yanlışlıklara aynı şekilde karşılık vermez. Çok sabırlıdır ona yapılan yanlışlıklara hemen cevap vermez susar bekler ve sabreder. Şunu unutmayın sabredenlerin kararı da çok sağlam ve çetin olur. Delikanlı adam vurup yıkıp dökmez küfür hakaret beddua çirkin sözler asla sarf etmez. Çirkin sözlere karşı da  onun karşılık cevabı hep olgun ve erdemli olur. Susar ve uzaklaşır. Gittiyse ne yaparsan yap bir daha da geri dönmez. Delikanlı adam güvenilir biridir yalan söylemez ihanet asla yapmaz.   Herşeyi doğru ve şeffaftır. Eşini sever ve sayar ona şefkat gösterir ve iyi davranır. Kazandığı parayı hepsini onun için harcar. Eşine evine çocuklarına bağlı olur.  Akşam işten çıkınca hiçbir yere takılmaz doğru evine gider.  Çocuklarıyla ilgilenir ve eşi ile vakit geçirir. Delikanlının en önemli özelliklerinden biri de yolda yürüdüğünde yüzünü çevirip kimsenin karına kızana bakmaz, kimsenin namusuna göz dikmez, helal çalışır helal kazanır ve evine helal ekmek götürür. Haramla asla işi olmaz uzak durur. Delikanlı adam bir şey yaparken nasıl bunu yaparsın değilmez yaptıysa bir bildiği vardır doğrudur denir. Çünkü o yanlış şeyler yapmamaya özen gösterir. Bu sadece evlilik müessesesinde değil iş alanlarından da aynı anlayış beklenir. Delikanlı bir ortağın varsa korkmayın sizi asla yormaz küçük şeylere takılıp sorun yaratmaz. Sizinle görüştüğünde işle ilgili konuşur az ve öz.  Farklı konularla ilgili pek diyaloğa girmez. Anlaşmadıysanız oturup onunla konuşursun asla zorluk çıkartmaz yine ceketini alıp çekip gider. Delikanlı adam çok konuşmaz boş konuşmaz ağırbaşlıdır gerekmediği zaman konuşmaz istemediği yere davet etmediği toplumlara asla gitmez hatta orada bile geçmez. Delikanlı adam siyasette de üslubu aynıdır. Makama talip olmaz makam için asla birilerinin karşısında eğilmez. Makama çağrılırsa gider. Makama geldiği zaman asla şımarmaz üslubunu bozmaz ağırlığını kişiliğini asla bozmaz makamdan güç almaz güç katar. Delikanlı adam mert olur, yiğit dürüst olur. Eli açık fedakar namuslu iffetli sadık güvenilir ve sözünden duran olur.
Ekleme Tarihi: 02 Ekim 2024 - Çarşamba

DELİKANLI ADAMDAN AYRILMAK KOLAYDIR

Severek evlenirler sonrada mahkemelerden bir birlerine zarar vererek ayrılırlar.

Evlendiğinde Seni seviyorum sen çok iyi bir insansın dediği eşine ayrıldığında da  tam tersi seni sevmiyorum ve sen çok kötü bir insansın derler.

Ne garip değil mi?

Ayrılıkların sebebi çocuğu kadınlardan kaynaklanıyor olsada ayrılık aşamasında zarar verme eylimi de çoğu erkeklerden geliyor.

Akıllı Bir Kadın Ayrılığa Sıcak Bakmaz.
Delikanlı bir adamda ayrıldığında zarar vermez.

Delikanlı adam evlendiğinde değil ayrıldığında belli olur.

Ondan ayrılmak çok kolaydır zorluk çıkartmaz yıkıp döküp kırmaz.

Seni istemiyorum olmaz dersin belki nedenini bile sormaz her şeyini bırakıp çeketini alıp çekip gider.

Beraber olduğunuz süre içinde sana ne yaptıysa ne fedakarlırlar yaptıysa söylemez ve başına da kalkmaz pişmanlık da duymaz hatta ayrıldıktan sonra da bu fedakarlıklarına devam eder ancak çekip gittiği yerde bir daha asla geri dönmez.

Ona yapılan bütün yanlışlıklara aynı şekilde karşılık vermez.

Çok sabırlıdır ona yapılan yanlışlıklara hemen cevap vermez susar bekler ve sabreder.

Şunu unutmayın sabredenlerin kararı da çok sağlam ve çetin olur.

Delikanlı adam vurup yıkıp dökmez küfür hakaret beddua çirkin sözler asla sarf etmez.

Çirkin sözlere karşı da  onun karşılık cevabı hep olgun ve erdemli olur.

Susar ve uzaklaşır.

Gittiyse ne yaparsan yap bir daha da geri dönmez.

Delikanlı adam güvenilir biridir yalan söylemez ihanet asla yapmaz.
 
Herşeyi doğru ve şeffaftır.

Eşini sever ve sayar ona şefkat gösterir ve iyi davranır.
Kazandığı parayı hepsini onun için harcar.

Eşine evine çocuklarına bağlı olur. 
Akşam işten çıkınca hiçbir yere takılmaz doğru evine gider. 

Çocuklarıyla ilgilenir ve eşi ile vakit geçirir.

Delikanlının en önemli özelliklerinden biri de
yolda yürüdüğünde yüzünü çevirip kimsenin karına kızana bakmaz, kimsenin namusuna göz dikmez, helal çalışır helal kazanır ve evine helal ekmek götürür.

Haramla asla işi olmaz uzak durur.

Delikanlı adam bir şey yaparken nasıl bunu yaparsın değilmez yaptıysa bir bildiği vardır doğrudur denir. Çünkü o yanlış şeyler yapmamaya özen gösterir.

Bu sadece evlilik müessesesinde değil iş alanlarından da aynı anlayış beklenir.

Delikanlı bir ortağın varsa korkmayın sizi asla yormaz küçük şeylere takılıp sorun yaratmaz.

Sizinle görüştüğünde işle ilgili konuşur az ve öz.  Farklı konularla ilgili pek diyaloğa girmez.

Anlaşmadıysanız oturup onunla konuşursun asla zorluk çıkartmaz yine ceketini alıp çekip gider.

Delikanlı adam çok konuşmaz boş konuşmaz ağırbaşlıdır gerekmediği zaman konuşmaz istemediği yere davet etmediği toplumlara asla gitmez hatta orada bile geçmez.

Delikanlı adam siyasette de üslubu aynıdır.

Makama talip olmaz makam için asla birilerinin karşısında eğilmez.

Makama çağrılırsa gider.

Makama geldiği zaman asla şımarmaz üslubunu bozmaz ağırlığını kişiliğini asla bozmaz makamdan güç almaz güç katar.

Delikanlı adam mert olur, yiğit dürüst olur.
Eli açık fedakar namuslu iffetli sadık güvenilir ve sözünden duran olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.