MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

%100 ENERJİ 200 OLDU

         Dilan ve Engin Polat şatafatcılar geri döndü ama nasıl gördü? Öyle bir göndülerki  %100 enerjiyi 200'e çıkardılar.  Dün haberlerde izledim adeta ne hakim ne de savcı kimse bize hiçbir şey yapamaz dercesine hava atıyorlardı. Kara para aklamak,vergi kaçırmak ve aile düzenini bozacak görüntüler sergilemek cezası yoktur dercesine hava atıyorlardı.  Lüks mekanları, enteresan dansları şaşalı yaşantılarını gözümüze sokarcasına hava atıyorlardı. Haksız da değiller kaç suçtan yargılandı fakat ceza almadılar hatta bu yargılama onlar için bir ödül gibiydi tahliyeden sonra binlerce takipçileri arttı. Şöhretleri şatafatları ikiye katlandı. %100 enerjileri 200 oldu. Bir anlam veremiyorum suçları belliydi ama neden serbest kaldılar. Kara para aklamak, vergi kaçırmak en önemlisi aile düzenini ve toplum ahlakını bozacak görüntüler sergilemek cezası 8 ay tutuklu kalmakmı? Dilan polat ve Enginin işlediği suçların cezası yok mu? Şimdi biri aynı suçları işlese cezaevine girmeyecekmi? Ben bir anımı anlatayım... Geçenlerde bir araba aldım.  Hafta sonu olduğu için devrini pazartesiye bıraktık. Aynı gün köye gittim yolda jandarma beni durdurdu ve ruhsat istedi bende ruhsatı verdim ve arabanın muaresi geçtiğini söyledi ceza keseceğim dedi. Bende tamam dedim sonra araba sahibi gelmesi gerekiyor ona da tamam dedim fakat araba sahibini aradığımızda il dışında olduğunu söylediler.   Ama jandarma komutanı hayır araba sahibi gelmeden arabayı vermeyeceğim diye tutturdu. Arabayı yeni aldığımızı ve pazartesi devrini alacağımızı filan oto galeride aldığımızı ne kadar izah ettiysek bir türlü jandarma astsubay'ına dinletemedik. Arabada aile var çocuklar susamışlar hava sıcak cezayı kesin gidelim diye iki defa rica edince jandarma komutanı bağırdı çağırdı rencide edici sözler söyleyerek adeta terör estirdi, neredeyse bizi dövecekti. Biraz daha konuşursanız hatta sizi karakola götürürüm. Suçumuz neydi biliyor musunuz?  Yeni aldığımız arabanın muayenesinin geçmesidir. Allah muhafaza kara para aklamak, vergi kaçırmak ve toplumun ahlak düzenini bozacak görüntüler suçumuz olsaydı şiddetli bir şekilde ters kelepçeyle önce savcının karşısında sonra da hakimin karşısında çıkarılırdık sonra da kesin mühebbet alırdık. Ama Dilan ve Engin polat ceza almadılar neden? acaba Davaya bakan savcı ve hakim kimdir neden böyle bir karar verdi yetkili merciler bu konuyla ilgili bir inceleme başlatılmalıdır. Bunların şatafatlı hayatlarını havaya saçan paralarını görmek zorunda mıyız. Aile düzenini bozacak öf ve adetlerimize uygun olmayan görüntülerini görmek zorunda mıyız. Dilan ve Engin polat'ın ceza almamaları milletin aynı suça teşvik etmek değilmidir. Suçlu cezalandırılmadıkça aynı suçu bir daha yap demek değilmidir. Suçlu cezalandırılmalı ve haksız yere elde ettiği bütün mal varlıklarını hazineye aktarılmalı.
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2024 - Pazartesi

%100 ENERJİ 200 OLDU

         Dilan ve Engin Polat şatafatcılar geri döndü ama nasıl gördü?

Öyle bir göndülerki  %100 enerjiyi 200'e çıkardılar. 

Dün haberlerde izledim adeta ne hakim ne de savcı kimse bize hiçbir şey yapamaz dercesine hava atıyorlardı.

Kara para aklamak,vergi kaçırmak ve aile düzenini bozacak görüntüler sergilemek cezası yoktur dercesine hava atıyorlardı.

 Lüks mekanları, enteresan dansları şaşalı yaşantılarını gözümüze sokarcasına hava atıyorlardı.

Haksız da değiller kaç suçtan yargılandı fakat ceza almadılar hatta bu yargılama onlar için bir ödül gibiydi tahliyeden sonra binlerce takipçileri arttı. Şöhretleri şatafatları ikiye katlandı.

%100 enerjileri 200 oldu.

Bir anlam veremiyorum suçları belliydi ama neden serbest kaldılar.

Kara para aklamak, vergi kaçırmak en önemlisi aile düzenini ve toplum ahlakını bozacak görüntüler sergilemek cezası 8 ay tutuklu kalmakmı?

Dilan polat ve Enginin işlediği suçların cezası yok mu?

Şimdi biri aynı suçları işlese cezaevine girmeyecekmi?

Ben bir anımı anlatayım...
Geçenlerde bir araba aldım.
 Hafta sonu olduğu için devrini pazartesiye bıraktık.

Aynı gün köye gittim yolda jandarma beni durdurdu ve ruhsat istedi bende ruhsatı verdim ve arabanın muaresi geçtiğini söyledi ceza keseceğim dedi.
Bende tamam dedim sonra araba sahibi gelmesi gerekiyor ona da tamam dedim fakat araba sahibini aradığımızda il dışında olduğunu söylediler.  
Ama jandarma komutanı hayır araba sahibi gelmeden arabayı vermeyeceğim diye tutturdu.
Arabayı yeni aldığımızı ve pazartesi devrini alacağımızı filan oto galeride aldığımızı ne kadar izah ettiysek bir türlü jandarma astsubay'ına dinletemedik.

Arabada aile var çocuklar susamışlar hava sıcak cezayı kesin gidelim diye iki defa rica edince jandarma komutanı bağırdı çağırdı rencide edici sözler söyleyerek adeta terör estirdi, neredeyse bizi dövecekti.
Biraz daha konuşursanız hatta sizi karakola götürürüm.
Suçumuz neydi biliyor musunuz?

 Yeni aldığımız arabanın muayenesinin geçmesidir.

Allah muhafaza kara para aklamak, vergi kaçırmak ve toplumun ahlak düzenini bozacak görüntüler suçumuz olsaydı şiddetli bir şekilde ters kelepçeyle önce savcının karşısında sonra da hakimin karşısında çıkarılırdık sonra da kesin mühebbet alırdık.

Ama Dilan ve Engin polat ceza almadılar neden? acaba

Davaya bakan savcı ve hakim kimdir neden böyle bir karar verdi yetkili merciler bu konuyla ilgili bir inceleme başlatılmalıdır.

Bunların şatafatlı hayatlarını havaya saçan paralarını görmek zorunda mıyız.
Aile düzenini bozacak öf ve adetlerimize uygun olmayan görüntülerini görmek zorunda mıyız.

Dilan ve Engin polat'ın ceza almamaları milletin aynı suça teşvik etmek değilmidir.

Suçlu cezalandırılmadıkça aynı suçu bir daha yap demek değilmidir.

Suçlu cezalandırılmalı ve haksız yere elde ettiği bütün mal varlıklarını hazineye aktarılmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.