MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

MAKAMA GÜÇ VERECEK BAŞKAN GELDİ.

Makama güç ve Şeref verecek başkan geldi. Dava bilinciyle hareket edip yanlışlıklara dur diyebilecek cesur ve adaleti temsil edecek adil, derleyici, toparlayıcı,ilin ihtiyaçlarına hakim ve halkına hizmeti Hakka hizmet olarak bilen Cumhurbaşkanın yükünü azaltacak partisine oy kazandıracak donanıma sahip olan başkan geldi. İşte o başkan Çiçeği burnunda Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı sayın Mehmet İlhami Günbegi'dir. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile Mehmet İlhami Günbegi'yi  Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandı. Bu haber Urfa halkını ve AK Parti'ye Gönül veren herkesi sevindirdi. Hayırlı olsun Ak partinize ve Urfa'mıza. Ben sayın Mehmet İlhami Günbegi başkanı yakından tanıyorum.  Sayın Mehmet İlhami Günbegi Mütevazi dürüst ve vizyon sahibi bir şahsiyete sahiptir. Uzun yıllardır çizgisini bozmadan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  izinde Ak Parti'ye hizmet vermektedir. Aldığı her görevi büyük bir özveri ile yaptı. 2019/2023 yılları arasında Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı yıllarda gerçek bir sosyal belediyecilik anlayışı sergiledi. Belediyenin imkanlarını Eyyübiye halkı için kullandı. Kapısı Eyyübiye halkı için sonuna kadar açıktı. Gelen vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip seri bir şekilde gidermeye çalıştı. Belediye gelen vatandaşlar memnun bir şekilde belediyeden ayrıldılar. 2024 yerel seçimlerinde AK Parti seçim sloganı Türkiye yüzyılın şehirler için gerçek belediyecilik o dönemde gerçekleştirmişti. Şanlıurfa Ak Parti il başkanlığı adaylık başvurusu yaptıktan sonra adayların arasında ismi ön plandaydı. Ve Urfa halkı'nın beklediğide oldu. Ak Parti Genel Merkezinde dört isim sınava tabi tutuldu. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yapılan görüşme ve mülakat sonucunda Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak sayın Mehmet İlhami Günbegi tercih edildi genel merkez tarafından açıklandı . Bir memleket sevdası, bir vatan aşkı, bir hizmet azmi ve heyecanı var. Bir tevazu, bir samimiyet, olağanüstü bir gayret var. Başkan sayın Mehmet İlami Günbegi göreve başlar başlamaz Urfa halkıyla bir araya geldi ve kucaklaştı. Çarşı esnafını ziyaret edip talep ve isteklerini dinledi. Vatandaş yoğun bir ilgi duydu yani vatandaş imzadan memnun. İlhami başkan Özellikle gençlere İlham oldu.  Gençlere farklı bir ilgi duydu farklı bir önem verdi ve ilgilendi. Şanlıurfa'da AK parti'yi toparlayacak oylarını artacak önümüzdeki seçimlere emin adımlarla gidilecek ve seçimleri zaferle kazanacak ileri görüşlü toparlayıcı Şanlıurfa'nın refahı ve kalkınması açısından mevcut konjonktürde olan mütevazi dürüst liyakatli ile donatılmış bir başkan profilini görüyoruz. Şanlıurfa Ak partimize ve Urfa'mıza hayırlı olsun.
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2024 - Pazartesi

MAKAMA GÜÇ VERECEK BAŞKAN GELDİ.

Makama güç ve Şeref verecek başkan geldi.

Dava bilinciyle hareket edip yanlışlıklara dur diyebilecek cesur ve adaleti temsil edecek adil, derleyici, toparlayıcı,ilin ihtiyaçlarına hakim ve halkına hizmeti Hakka hizmet olarak bilen Cumhurbaşkanın yükünü azaltacak partisine oy kazandıracak donanıma sahip olan başkan geldi.

İşte o başkan Çiçeği burnunda Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı sayın Mehmet İlhami Günbegi'dir.

Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile Mehmet İlhami Günbegi'yi 
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandı.

Bu haber Urfa halkını ve AK Parti'ye Gönül veren herkesi sevindirdi.

Hayırlı olsun Ak partinize ve Urfa'mıza.

Ben sayın Mehmet İlhami Günbegi başkanı yakından tanıyorum. 

Sayın Mehmet İlhami Günbegi Mütevazi dürüst ve vizyon sahibi bir şahsiyete sahiptir.

Uzun yıllardır çizgisini bozmadan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  izinde Ak Parti'ye hizmet vermektedir.

Aldığı her görevi büyük bir özveri ile yaptı.

2019/2023 yılları arasında Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı yıllarda gerçek bir sosyal belediyecilik anlayışı sergiledi.

Belediyenin imkanlarını Eyyübiye halkı için kullandı.
Kapısı Eyyübiye halkı için sonuna kadar açıktı. Gelen vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip seri bir şekilde gidermeye çalıştı.
Belediye gelen vatandaşlar memnun bir şekilde belediyeden ayrıldılar.

2024 yerel seçimlerinde AK Parti seçim sloganı Türkiye yüzyılın şehirler için gerçek belediyecilik o dönemde gerçekleştirmişti.

Şanlıurfa Ak Parti il başkanlığı adaylık başvurusu yaptıktan sonra adayların arasında ismi ön plandaydı.

Ve Urfa halkı'nın beklediğide oldu.

Ak Parti Genel Merkezinde dört isim sınava tabi tutuldu. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yapılan görüşme ve mülakat sonucunda Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak sayın Mehmet İlhami Günbegi tercih edildi genel merkez tarafından açıklandı .

Bir memleket sevdası, bir vatan aşkı, bir hizmet azmi ve heyecanı var.
Bir tevazu, bir samimiyet, olağanüstü bir gayret var.

Başkan sayın Mehmet İlami Günbegi göreve başlar başlamaz Urfa halkıyla bir araya geldi ve kucaklaştı.

Çarşı esnafını ziyaret edip talep ve isteklerini dinledi.
Vatandaş yoğun bir ilgi duydu yani vatandaş imzadan memnun.

İlhami başkan Özellikle gençlere İlham oldu. 
Gençlere farklı bir ilgi duydu farklı bir önem verdi ve ilgilendi.

Şanlıurfa'da AK parti'yi toparlayacak oylarını artacak önümüzdeki seçimlere emin adımlarla gidilecek ve seçimleri zaferle kazanacak ileri görüşlü toparlayıcı Şanlıurfa'nın refahı ve kalkınması açısından mevcut konjonktürde olan mütevazi dürüst liyakatli ile donatılmış bir başkan profilini görüyoruz.
Şanlıurfa Ak partimize ve Urfa'mıza hayırlı olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.