MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

TİKTOK KAPANSIN

Artık kabul etmek mümkün değil. Herkes tepkisini göstersin. Ahlaki değerlere zarar veren ve aile düzenini bozan TikTok  kapansın kapanmalı.  Cünkü dijital mecralarda ahlaki değerlere zarar veren, edep ve adabı tozlu raflara kaldıran içeriklerin artması ve her gün akılları zorlayan paylaşımların görülmesi toplumun geleceği konusunda insanları endişelendirmektedir. TikTok, antisosyal davranışı teşvik eden çılgınlıkları çevrimiçi ortamda körüklüyor. Özellikle gençlerin uygun olmayan hal ve hareketlerini daha çok takipçiyi yakalamak için akıllara zarar paylaşımlardan bulunuyorlar  Uygun olmayan giyim tarzlarıyla tüm mahremiyetlerini hiçe sayarak yatak odalarını ve tüm özellerini paylaşmaları adeta mide bulandırıyor. Yaşını başını almış insanların orada tuaf paylaşım yapmaları ve bir farkındalık oluşturmak için çok irrasyonel absürt tavırlar içerisine girmeleri yahu biraz edep bari siz yapmayın insana dedirtiyor. Çok tehlikeli hatta ölümle sonuçlanabilir bazı hareketlerde bulunmaları özellikle çocuklar üzerinde çok etki uyandırıyor. Bu da açıkça bir cinayettir. Daha çok beğeni almak için çatılarda,duvarların üzerinde,Kaya ve yüksek yerlerde özçekim yaparken hayatlarını kaybeden yüzlerce insanımız vardır.  TikTok çekimleri için kutsal değerlerimizi bile kullandılar.  Geçtiğimiz yıllarda hal ve hareketleri toplumun görmesi sakıncalı olan, konuşunca adeta Türkçeyi katleden bir vatandaş, dikkat çekmek için yalandan kendini Balıklıgöle attı. Sonra da yüzme bilmiyorum beni kurtarın diye yardım istedi.  Orada görevliler onu çıkardığında ilk sözleri şöyleydi. Ben tiktokçuyum benim 500 bin  takipçim var. Onu kurtaran görevli dedi ki bundan sonra takipçilerin iki katına çıkacaktır.  Üzücü bir tablo değil mi?  TikTok çekimleri için kutsal değerleri bile kullandılar yazık hemde çok yazık. Artık örf ve adetlerimize uygun olmayan,ahlakı değerlere zarar veren ve aile  yapısını bozan bu TikTok dediğimiz şeytana dur demenin zamanı geldi. Bütün ülke olarak tepkimizi gösterelim ve TikTok yasaklansın diye noktayı koyalım.  Özellikle milletvekillerimiz aile yapımızı yok eden TikTok sorununu meclise ciddi anlamda taşıması ve dile getirilmeli. Bir ara TBMM dijital mecralar komisyon başkanı AK Parti Hatay milletvekili Hüseyin yayman  TikTok kapansın milletimiz öyle istiyor diye mecliste dile getirmişti fakat pek fazla kimse destek vermedi.  Konu ciddi adap ve edep ölmeden aile düzeni tamamen yok olmadan TikTok dediğimiz illet kapansın ve yok olsun.
Ekleme Tarihi: 05 Eylül 2024 - Perşembe

TİKTOK KAPANSIN

Artık kabul etmek mümkün değil.

Herkes tepkisini göstersin. Ahlaki değerlere zarar veren ve aile düzenini bozan TikTok  kapansın kapanmalı. 

Cünkü dijital mecralarda ahlaki değerlere zarar veren, edep ve adabı tozlu raflara kaldıran içeriklerin artması ve her gün akılları zorlayan paylaşımların görülmesi toplumun geleceği konusunda insanları endişelendirmektedir.

TikTok, antisosyal davranışı teşvik eden çılgınlıkları çevrimiçi ortamda körüklüyor.

Özellikle gençlerin uygun olmayan hal ve hareketlerini daha çok takipçiyi yakalamak için akıllara zarar paylaşımlardan bulunuyorlar 

Uygun olmayan giyim tarzlarıyla tüm mahremiyetlerini hiçe sayarak yatak odalarını ve tüm özellerini paylaşmaları adeta mide bulandırıyor.

Yaşını başını almış insanların orada tuaf paylaşım yapmaları ve bir farkındalık oluşturmak için çok irrasyonel absürt tavırlar içerisine girmeleri yahu biraz edep bari siz yapmayın insana dedirtiyor.

Çok tehlikeli hatta ölümle sonuçlanabilir bazı hareketlerde bulunmaları özellikle çocuklar üzerinde çok etki uyandırıyor. Bu da açıkça bir cinayettir.

Daha çok beğeni almak için çatılarda,duvarların üzerinde,Kaya ve yüksek yerlerde özçekim yaparken hayatlarını kaybeden yüzlerce insanımız vardır. 

TikTok çekimleri için kutsal değerlerimizi bile kullandılar. 

Geçtiğimiz yıllarda hal ve hareketleri toplumun görmesi sakıncalı olan, konuşunca adeta Türkçeyi katleden bir vatandaş, dikkat çekmek için yalandan kendini Balıklıgöle attı. Sonra da yüzme bilmiyorum beni kurtarın diye yardım istedi. 
Orada görevliler onu çıkardığında ilk sözleri şöyleydi.
Ben tiktokçuyum benim 500 bin  takipçim var.
Onu kurtaran görevli dedi ki bundan sonra takipçilerin iki katına çıkacaktır. 
Üzücü bir tablo değil mi?  TikTok çekimleri için kutsal değerleri bile kullandılar yazık hemde çok yazık.

Artık örf ve adetlerimize uygun olmayan,ahlakı değerlere zarar veren ve aile  yapısını bozan bu TikTok dediğimiz şeytana dur demenin zamanı geldi.

Bütün ülke olarak tepkimizi gösterelim ve TikTok yasaklansın diye noktayı koyalım. 

Özellikle milletvekillerimiz aile yapımızı yok eden TikTok sorununu meclise ciddi anlamda taşıması ve dile getirilmeli.

Bir ara TBMM dijital mecralar komisyon başkanı AK Parti Hatay milletvekili Hüseyin yayman  TikTok kapansın milletimiz öyle istiyor diye mecliste dile getirmişti fakat pek fazla kimse destek vermedi. 

Konu ciddi adap ve edep ölmeden aile düzeni tamamen yok olmadan TikTok dediğimiz illet kapansın ve yok olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.