RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

KASIM BAŞKAN NE YAPMALI?

Başta şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri halkın hizmet beklediği yönetimlerdir. Hizmet noktasında belediyelerdeki sonu gelmez yolsuzluklar konusunda Şanlıurfa halkı bir umut olarak kasım beyi göreve getirdi.  Hizmet noktasında Şanlıurfa halkının beklentisi büyük şuan ki Büyükşehir ve ilçeler borç batağında. Böylesine bir borç ve çürümeye yüz tutmuş bir anlayış kasım bey başkanı zor durumda bırakmıştır.  Durum böyle iken ülke genelinde yaşanan sosyo ekonomik şartlar 31 Mart yerel seçimler sonrasında borç batağına ek olarak belediyelerin önceki dönem SGK ve maliye borçları tüm belediyeleri hizmet yapamaz noktasına getirmiştir.  Ak Parti İktidarının bir nevi belediye yönetimlerine getirmiş olduğu şantaj gibi uygulamalar ile muhalif belediyelerin Ak Parti'ye geçmeleri zorlandı. Şanlıurfa halkının  ve Türkiye'nin gündemine düşen Başkan Kasım Gülpınar'ın Ak Parti'ye geçecek söylentilerine karşı Şanlıurfa Halkı ikinci bir Fakıbaba Faciası olmasın diyerek kaygı ve kuşkularını dile getirdi ler.  Büyükşehir ve diğer belediyelerin borç sorun larından kurtulup urfa'nın beklenen sorun larına çözüm gelecekse Kasım Başkanın tekrar Ak Parti'ye geçmesine yeşil ışık yakan Urfalı sayısı az değil.  Büyükşehir Başkanımız Şanlıurfa halkının Kasım başkana büyük desteği ve inancı tamdır. son yaşanan çevre şehircilik toplantısındaki protokol krizi nedeni ile olayı protesto eden Urfa halkı Kasım Bey Başkana büyük destek verdikleri görüldü.  Şanlıurfa olarak orta doğuda olası bir savaş tehlikesi yanı başımızda. bu şartlar göz önüne alındığında ülke güvenliği için belediye başkanımızın İktidar Parti'ye geçmesi Şartlar gereğidir. Ancak Şanlıurfa Belediyesi genelinde yarım kalan önceki dönem yatırımların tamamlanması ile birlikte 1- Tekrardan ikinci bir Fakıbaba Faciasının yaşanmaması 2- Şanlıurfa İlçe Belediyelerine olası kayyum atamalarının olmaması konusunda Şanlıurfalı seçmenlere güven verilmesi durumunda Başkanımız Kasım Bey'in Ak Parti'ye geçisi Şanlıurfa Halkı tarafından olumlu karşılanır.
Ekleme Tarihi: 16 Ağustos 2024 - Cuma

KASIM BAŞKAN NE YAPMALI?

Başta şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri halkın hizmet beklediği yönetimlerdir. Hizmet noktasında belediyelerdeki sonu gelmez yolsuzluklar konusunda Şanlıurfa halkı bir umut olarak kasım beyi göreve getirdi. 

Hizmet noktasında Şanlıurfa halkının beklentisi büyük şuan ki Büyükşehir ve ilçeler borç batağında. Böylesine bir borç ve çürümeye yüz tutmuş bir anlayış kasım bey başkanı zor durumda bırakmıştır. 
Durum böyle iken ülke genelinde yaşanan sosyo ekonomik şartlar 31 Mart yerel seçimler sonrasında borç batağına ek olarak belediyelerin önceki dönem SGK ve maliye borçları tüm belediyeleri hizmet yapamaz noktasına getirmiştir. 
Ak Parti İktidarının bir nevi belediye yönetimlerine getirmiş olduğu şantaj gibi uygulamalar ile muhalif belediyelerin Ak Parti'ye geçmeleri zorlandı. Şanlıurfa halkının  ve Türkiye'nin gündemine düşen Başkan Kasım Gülpınar'ın Ak Parti'ye geçecek söylentilerine karşı Şanlıurfa Halkı ikinci bir Fakıbaba Faciası olmasın diyerek kaygı ve kuşkularını dile getirdi ler. 
Büyükşehir ve diğer belediyelerin borç sorun larından kurtulup urfa'nın beklenen sorun larına çözüm gelecekse Kasım Başkanın tekrar Ak Parti'ye geçmesine yeşil ışık yakan Urfalı sayısı az değil. 
Büyükşehir Başkanımız Şanlıurfa halkının Kasım başkana büyük desteği ve inancı tamdır. son yaşanan çevre şehircilik toplantısındaki protokol krizi nedeni ile olayı protesto eden Urfa halkı Kasım Bey Başkana büyük destek verdikleri görüldü. 
Şanlıurfa olarak orta doğuda olası bir savaş tehlikesi yanı başımızda. bu şartlar göz önüne alındığında ülke güvenliği için belediye başkanımızın İktidar Parti'ye geçmesi Şartlar gereğidir. Ancak Şanlıurfa Belediyesi genelinde yarım kalan önceki dönem yatırımların tamamlanması ile birlikte
1- Tekrardan ikinci bir Fakıbaba Faciasının yaşanmaması
2- Şanlıurfa İlçe Belediyelerine olası kayyum atamalarının olmaması konusunda Şanlıurfalı seçmenlere güven verilmesi durumunda Başkanımız Kasım Bey'in Ak Parti'ye geçisi Şanlıurfa Halkı tarafından olumlu karşılanır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.