Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR 1.LİGDE KALDI, KOMŞU DİYARBAKIRDAN DESTEK

Şanlıurfa’nın Profesyonel ligde mücadele eden üç takımdan bir olan Astor Enerji Şanlıurfa spor Trendyol 1.Lig’de gün itibariyle kalma başarısı gösterdi.  Geçtimiz Cumartesi günü saatler 16.00’da Şanlıurfa’da hayat âdeta durdu. Astor Enerji Şanlıurfaspor TFF Trendyol 1.Ligde ilk yılında çok kötü bir sezon yaşamasına rağmen ligde kalmayı başardı.  Şanlıurfaspor & Manisa F.K maçı bu sezonun son karşılaşması idi. Bu maça komşu il takımlarından Amedspor taraftarları da gelerek Astor Enerji Şanlıurfa spora maç boyunca hiç susmayarak desteklerini gösterdiler.  Şanlıurfa spor taraftarı ise geçen hafta Amed spora son maçta destek vererek TFF 1.Lige yükseldiler. Bu maçta desteğini esirgemeyen Şanlıurfa taraftarına destek amacıyla her türlü fedakarlığı yaptılar. Son zamanlarda sporumuzda eşine az rastlanır güzel bir diyalogdur.  Bu sezonu kazasız belasız atlatan Astor Enerji Şanlıurfaspor inşallah 2024&2025 Futbol sezonunda daha rahat maç izleme geleneğini sürdürürüz.  Sen ne güzelsin ŞANLIURFASPORUM. Şanlıurfa’nın bir diğer takım ise Karaköprü Belediyespor ise TFF 3.Lig 3.Grupta Şampiyon olarak TFF 2.liğine yükseldi.  Karaköprü Belediyespor da Şanlıurfa’mızın bir takımı bu sezon Futbolda güzellikler yaşadık. Karaköprü Belediyesporun yanında boşalttığı bu lige yani TFF 3.Lige Şanlıurfa’nın bir diğer takımı Viranşehir Belediyespor Şampiyon olarak geldi.  Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.Grupta Şampiyon olarak ismini TFF 3.Lige yazdırdı.  Kısacası Şanlıurfa sporu TFF Trendyol 1.Ligde Tuttuk. Karaköprü Belediyespor TFF 2.Lige Şampiyon olarak geldi. Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor ise TFF 3.Lige Şampiyon olarak geldi. Şanlıurfa Viranşehir Eğitim Gücüspor Şanlıurfa Şampiyonu olarak Türkiye Bölgesel Amatör Ligine yükseldi.     Şanlıurfa olarak halkaları bir bir tamamladık. Tek bir eksik var inşallah bu halkaları yukarı doğru taşıyarak bir takımımızın Süper ligde yer almasıdır. Buraya kadar her şey güzel halkalar tamam. Yıllardır bu halkalar bir türlü sıralanmamıştı. 2024&2025 Futbol sezonunda ilk kez Süper Lig hariç Tüm liglerde Şanlıurfa’nın takımları mevcut. Bu yıl çektiğimiz acıları inşallah yeniz sezonda mutlu müreffeh yaşarız.  Haydi Hayırlısı diyelim.        
Ekleme Tarihi: 13 Mayıs 2024 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR 1.LİGDE KALDI, KOMŞU DİYARBAKIRDAN DESTEK

Şanlıurfa’nın Profesyonel ligde mücadele eden üç takımdan bir olan Astor Enerji Şanlıurfa spor Trendyol 1.Lig’de gün itibariyle kalma başarısı gösterdi. 
Geçtimiz Cumartesi günü saatler 16.00’da Şanlıurfa’da hayat âdeta durdu. Astor Enerji Şanlıurfaspor TFF Trendyol 1.Ligde ilk yılında çok kötü bir sezon yaşamasına rağmen ligde kalmayı başardı. 
Şanlıurfaspor & Manisa F.K maçı bu sezonun son karşılaşması idi. Bu maça komşu il takımlarından Amedspor taraftarları da gelerek Astor Enerji Şanlıurfa spora maç boyunca hiç susmayarak desteklerini gösterdiler. 
Şanlıurfa spor taraftarı ise geçen hafta Amed spora son maçta destek vererek TFF 1.Lige yükseldiler. Bu maçta desteğini esirgemeyen Şanlıurfa taraftarına destek amacıyla her türlü fedakarlığı yaptılar. Son zamanlarda sporumuzda eşine az rastlanır güzel bir diyalogdur. 
Bu sezonu kazasız belasız atlatan Astor Enerji Şanlıurfaspor inşallah 2024&2025 Futbol sezonunda daha rahat maç izleme geleneğini sürdürürüz. 
Sen ne güzelsin ŞANLIURFASPORUM.
Şanlıurfa’nın bir diğer takım ise Karaköprü Belediyespor ise TFF 3.Lig 3.Grupta Şampiyon olarak TFF 2.liğine yükseldi. 
Karaköprü Belediyespor da Şanlıurfa’mızın bir takımı bu sezon Futbolda güzellikler yaşadık. Karaköprü Belediyesporun yanında boşalttığı bu lige yani TFF 3.Lige Şanlıurfa’nın bir diğer takımı Viranşehir Belediyespor Şampiyon olarak geldi. 
Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.Grupta Şampiyon olarak ismini TFF 3.Lige yazdırdı. 
Kısacası Şanlıurfa sporu TFF Trendyol 1.Ligde Tuttuk.
Karaköprü Belediyespor TFF 2.Lige Şampiyon olarak geldi.
Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor ise TFF 3.Lige Şampiyon olarak geldi.
Şanlıurfa Viranşehir Eğitim Gücüspor Şanlıurfa Şampiyonu olarak Türkiye Bölgesel Amatör Ligine yükseldi.    
Şanlıurfa olarak halkaları bir bir tamamladık. Tek bir eksik var inşallah bu halkaları yukarı doğru taşıyarak bir takımımızın Süper ligde yer almasıdır. Buraya kadar her şey güzel halkalar tamam. Yıllardır bu halkalar bir türlü sıralanmamıştı. 2024&2025 Futbol sezonunda ilk kez Süper Lig hariç Tüm liglerde Şanlıurfa’nın takımları mevcut. Bu yıl çektiğimiz acıları inşallah yeniz sezonda mutlu müreffeh yaşarız. 
Haydi Hayırlısı diyelim.      

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.