Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORUMA HAY MAŞALLAH DİYELİM

  Şanlıurfa’nın Trendyol 1.Ligde mücadele veren tek takımıdır. Bu lige gelene kadar birçok badireler atlattı. Şanlıurfaspor bu sezon geç kongre yapmasına rağmen iyi bir kadro kurmak için çiçeği burnunda yeni başkan Mehmet Giray Küçük bizzat kendi transfer komiteni başarı olarak tüm futbolcuları tek tek seçerek istişareler sonucu almasını bildi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı daha önceki yönetimlerde transfer komitelerinde bulunduğu için gayet tecrübelidir. Bu tecrübesini başkan olduğu zaman iyi değerlendirerek bu yıl ki kadroyu güzel oluşturdu. Bu yıl ki Şanlıurfaspor kadrosuna değişik çevrelerce yetersiz ikincilik sevyesinde kadro oluşturuldu diye söylemleri bu hafta kendi evinde oynadığı Central Hospital Ümraniye spor galibiyetiyle ispatladı. Şanlıurfaspor yönetimi kurmak için transferde tecrübeli ve başarıya susamış Futbolcuları alınca başarı kendiliğinden gelmeye başlar. Şanlıurfaspor bu grubun en güçlü ekiplerinden Ankaragücü’ne mağlup olası bir nebze lige kötü başladık. Oysa ki takım bu maçta da güzel futbolunu ortaya koydu. Ama neticeyi sonuca yansıtamadı. Sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Şanlıurfaspor bu hafta sezonun ikinci karşılaşması olan Central Hospital Ümraniye sporu konuk etti. Konuk takım Central Hospital Ümraniye spor kendi evinde Çorum sporu 3-0 mağlup etmiş takımdı. Ligin 2. haftasında Şanlıurfaspor bu sezon ikinci karşılaşması olan Central Hospital Ümraniye sporu 3-1’lik skorla mağlup etmesini bildi. Gelelim maçımıza Şanlıurfaspor, Central Hospital Ümraniyesporu ağırlarken ilk kez  taraftarının karşısına çıkmanın mutluluğu içinde idi. Günlerden  Pazar ve bir Ağustos akşamı saatler 21.45’i gösterdiğinde Central Hospital Ümraniye spor maçı başladı. Şanlıurfa sporun sağlı solu atakları gelmeye başladı. Karşılaşma henüz başlamış iken 2.dakika da Ofosu’dan  golümüz geldi. Şanlıurfaspor’un atakları sıklaştırarak maçın 18. dakikada konuk ekip defans oyuncusu Glumac (k.k.) golü attı. Şanlıurfaspor ilk devreyi 2-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitti. Şanlıurfa spor Erkan Hocasıyla ilk devredeki kadrosunu değişiklik yapmayarak ikinci devreye başladı. Central Hospital Ümraniye sporu teknik direktörü Tuncay Şanlı üç değişiklikle ikinci devreye başladı. Konuk ekip 76. dakikada oyuna ikinci devre dahil olan Mehmet Ali Büyüksayar’dan golü buldu. Şanlıurfaspor maçın sonlarına doğu ataklarını sıklaştırarak 89. dakikada Atakan’dan 3. Golü geldi. ŞANLIURFASPOR 3  CENTRAL HOSPİTAL ÜMRANİYESPOR 1 mağlup etti. Şanlıurfaspor bu galibiyetle taraftarının gönlünü aldı. Geçen yıldan bir hayli uzak güzel bir görünüm verdi. Az parayla çok iş yapılır demek ki. ŞANLIURFASPOR’A HAY MAŞALLAH diyelim.               Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı   
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2024 - Pazartesi

ŞANLIURFASPORUMA HAY MAŞALLAH DİYELİM

  Şanlıurfa’nın Trendyol 1.Ligde mücadele veren tek takımıdır. Bu lige gelene kadar birçok badireler atlattı. Şanlıurfaspor bu sezon geç kongre yapmasına rağmen iyi bir kadro kurmak için çiçeği burnunda yeni başkan Mehmet Giray Küçük bizzat kendi transfer komiteni başarı olarak tüm futbolcuları tek tek seçerek istişareler sonucu almasını bildi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı daha önceki yönetimlerde transfer komitelerinde bulunduğu için gayet tecrübelidir. Bu tecrübesini başkan olduğu zaman iyi değerlendirerek bu yıl ki kadroyu güzel oluşturdu. Bu yıl ki Şanlıurfaspor kadrosuna değişik çevrelerce yetersiz ikincilik sevyesinde kadro oluşturuldu diye söylemleri bu hafta kendi evinde oynadığı Central Hospital Ümraniye spor galibiyetiyle ispatladı.

Şanlıurfaspor yönetimi kurmak için transferde tecrübeli ve başarıya susamış Futbolcuları alınca başarı kendiliğinden gelmeye başlar.

Şanlıurfaspor bu grubun en güçlü ekiplerinden Ankaragücü’ne mağlup olası bir nebze lige kötü başladık. Oysa ki takım bu maçta da güzel futbolunu ortaya koydu. Ama neticeyi sonuca yansıtamadı. Sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Şanlıurfaspor bu hafta sezonun ikinci karşılaşması olan Central Hospital Ümraniye sporu konuk etti. Konuk takım Central Hospital Ümraniye spor kendi evinde Çorum sporu 3-0 mağlup etmiş takımdı.

Ligin 2. haftasında Şanlıurfaspor bu sezon ikinci karşılaşması olan Central Hospital Ümraniye sporu 3-1’lik skorla mağlup etmesini bildi.

Gelelim maçımıza Şanlıurfaspor, Central Hospital Ümraniyesporu ağırlarken ilk kez  taraftarının karşısına çıkmanın mutluluğu içinde idi. Günlerden  Pazar ve bir Ağustos akşamı saatler 21.45’i gösterdiğinde Central Hospital Ümraniye spor maçı başladı. Şanlıurfa sporun sağlı solu atakları gelmeye başladı. Karşılaşma henüz başlamış iken 2.dakika da Ofosu’dan  golümüz geldi. Şanlıurfaspor’un atakları sıklaştırarak maçın 18. dakikada konuk ekip defans oyuncusu Glumac (k.k.) golü attı. Şanlıurfaspor ilk devreyi 2-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitti.

Şanlıurfa spor Erkan Hocasıyla ilk devredeki kadrosunu değişiklik yapmayarak ikinci devreye başladı. Central Hospital Ümraniye sporu teknik direktörü Tuncay Şanlı üç değişiklikle ikinci devreye başladı. Konuk ekip 76. dakikada oyuna ikinci devre dahil olan Mehmet Ali Büyüksayar’dan golü buldu. Şanlıurfaspor maçın sonlarına doğu ataklarını sıklaştırarak 89. dakikada Atakan’dan 3. Golü geldi.

ŞANLIURFASPOR 3  CENTRAL HOSPİTAL ÜMRANİYESPOR 1 mağlup etti.

Şanlıurfaspor bu galibiyetle taraftarının gönlünü aldı. Geçen yıldan bir hayli uzak güzel bir görünüm verdi. Az parayla çok iş yapılır demek ki.

ŞANLIURFASPOR’A HAY MAŞALLAH diyelim.

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.